Dolar

32,6012

Euro

34,7840

Altın

2.410,09

Bist

9.645,02

Gökyüzü Koleji, geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor

Gökyüzü Koleji, yeni eğitim-öğretim yılında profesyonel eğitimcileriyle geleceğin parlayan yıldızlarını yetiştirmeye hazır.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-07 15:52:36

Gökyüzü Koleji, geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor

Yeni eğitim-öğretim yılına, anaokulu, ilkokul, ortaokul, kolej ve fen lisesi kademelerinde “Oryantasyon Programı” ile heyecanla başlayan Gökyüzü Koleji, eğitim sistemine entegre ettiği yeni yaklaşımlarla geleceğin parlayan yıldızlarını ve bilhassa milli-manevi değerlerinin bilincinde “iyi insanlar” yetiştirmeyi amaçlıyor.

Öğretmenlerimiz, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Öğrencilerimizin, hem akademik hem psikolojik olarak tam donanımlı, profesyonel eğitimciler tarafından hayata ve geleceğe hazırlanması gerekliliğine inanıyor; ve bu bilinçle, önce öğretmenlerimizi eğitiyoruz.

Her yıl uyguladığımız “Mesleki Gelişim Programları”mız kapsamında, her biri kendi alanında başarısını ispatlamış, değerli eğitimciler tarafından verilen eğitim ve seminerlerle, öğretmenlerimizin, veli-öğrenci iletişiminde karşılaşabilecekleri sorunlara eğiliyor; onlara çağın gerektirdiği bilgi, birikim ve yaklaşımları kazandırmaya gayret ediyoruz.

Yetenekleri Araştırıyor, Duyguları Eğitiyoruz

Her öğrencinin zihinsel ve duygusal gelişiminin dengeli bir şekilde, birlikte geliştirilmesini esas alıyor; çocuklarımızın duygularını ve duygu eğitimini önemsiyoruz.

2013 yılında, duyguların eğitimini eğitim felsefemizin bir parçası haline getirerek patentini aldığımız “Duygu Eğitim Merkezi”miz ile çocuklarımızın mutlu ve başarılı olmaları için gerekli olan duygusal niteliklere (EQ) sahip olmalarını sağlayacak çalışmalar, etkinlikler ve projeler yürütüyoruz.

Duygularının eğitiminin yanı sıra, öğrencilerimizin, fıtratlarındaki yeteneklerini keşfetmek, desteklemek ve geliştirmek de Gökyüzü Koleji'nin eğitim uygulamaları içinde büyük bir önem arz ediyor.
Açıldığı günden beri Türk eğitim sisteminde bir ilk olmanın onuruyla çalışmalarını büyük bir heyecan ile sürdüren “Yetenek Araştırma Merkezi”mizin uyguladığı temel yetenek testleriyle öğrencilerdeki baskın yetenekleri belirleyerek, onları, özel yetenek atölyelerine yönlendiriyoruz.

Gökyüzü olarak biz;

  • Her öğrenciyi temiz bir fıtratla dünyaya gelmiş olarak görüyor;
  • Her öğrencinin insanlığa getirdiği bir mesaj olduğuna inanıyor;
  • Öğrencinin başarısında aile odaklı ve çocuk merkezli bir yaklaşımla,
    “verin çocuklarınızı eğitelim” yerine “gelin çocuklarınızı birlikte eğitelim” anlayışını benimsiyor;
  • Eğitim öğretim kurumunun, çağdaş, çocuğun sevdiği, yeteneklerini sergileyebileceği, güvenli ve huzurlu mekanlar olmasını hedefliyoruz.

Bir Adım Önde Olmak Yetmez, Geleceği Koşar Adımlarla Yakalamalıyız!

Gelecek Gökyüzü'nde…

444 70 88 | www.gokyuzu.com.tr

Haber Ara