Dolar

32,4416

Euro

34,7592

Altın

2.440,97

Bist

9.915,62

Gerçek Aşk 2. sezon ne zaman çıkacak? The One yeni sezon çıkış tarihi

Orijinal içerik üreticisi Netflix'te geçtiğimiz günlerde gösterime giren ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Gerçek Aşk (The One) ilk sezonu ile izleyenleri merak içinde bıraktı. Peki Gerçek Aşk 2. sezon ne zaman çıkacak? Binlerce kişi şimdiden dizinin yeni sezonun bekliyor. Gerçek Aşk 2. sezon ne zaman çıkacak? İngiliz bilim kurgu dizisi olan The One'ın yeni sezon çıkış tarihi henüz belli değil Gerçek Aşk dizisi konusu nedir? Dizi bilim kurgu ve macera dizisidir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-19 16:16:28

Gerçek Aşk 2. sezon ne zaman çıkacak? The One yeni sezon çıkış tarihi

Bir ingiliz bilim kurgu dizisi olan Gerçek Aşk 12 Mart'ta Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizi kısa sürede dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Dizi, DNA tipine göre insanları eşleşitiren bir şirketin CEO Sahneler Rebecca'nın ortaya çıkan bir ceset ile geçmişte ve gelecekte yaşadığı olayları anlatıyor. Dizi 1. sezonu ile izleyenleri tatmin etmeyi başardı. Dizinin 2. sezonu ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizinin devamının ne zamana geleceğini merak eden binlerce kişi internette Gerçek Aşk 2. sezon ne zaman çıkacak? gibi soruların yanıtını arıyor. İşte The One (Gerçek Aşk) yeni sezon çıkış tarihine dair detaylar...

GERÇEK AŞK (THE ONE) 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen Gerçek Aşk (The One) dizisinin 2. sezonu izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Gerçek Aşk 2. sezon ne zaman çıkacak? Dizinin 2. sezonuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin ilk sezonu yeni yayına girdi. Dizi yapımcıları şu anda ilk sezonun geri dönüşlerini alıp analiz etmek isteyeceklerdi. Dizinin ikinci sezon çıkış tarihine bu analizlerden sonra karar veileceği tahmin ediliyor. Ancak yapılan tahminlere göre Gerçek Aşk 2. sezon çekimlerine 2021 sonu gibi başlanacağı ve  2022 yılının yaz aylarında 2. sezonun yeni bölümlerinin yayına çıkacağı düşünülüyor. Pandemi koşullarına göre dizinin çekime başlama ve yayına girme zamanı da değişebilir.

Gerçek-Aşk-2-sezon-ne-zaman-çıkacak (1)

 

GERÇEK AŞ (THE ONE) KONUSU NE?

12 Mart'ta ilk bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkan Gerçek Aşk dizisi izleyicilerden tam not aldı. Diziyi izlemeyenler de dizinin konusunu merak etmeye başladı. İşte Gerçek Aşk (The One) dizisi konusu;

Dizi ABD merkezli ücretli dijital dizi ve film platformu Netflix'te yer alıyor. Gerçek Aşk (The One) dizisi bilim kurgu türünde bir dizidir. Dizinin temelinde teknolojinin insanlar üzerindeki etkisi ve insanların kendi eşlerini bulmada DNA taban analizine gerek duyması yer alıyor. 

Gerçek Aşk dizisinde Rebecca Webb ve arkadaşı dahi bir DNA araştırmacısıdır. DNA üzerinde yapılan araştırmalarda insanların mükemmel eşi bulmalarının bir formülü keşfedilir. Rebecca Webb bu formül ile The One adlı bir şirket kurar. Bu şirket ile insanların hayatı derinden değişecektir. Zengin olan ve gücüne güç katan Rebecca Webb'in hayatı ortaya çıkan bir ceset ile alt üst olacaktır.

GERÇEK AŞK (THE ONE) KAÇ BÖLÜM?

John Marrs'ın The One romanından esinlenilerek hayata geçirilen dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Dizi bölümleri ise ortalama 40 dakika.

Gerçek-Aşk-2-sezon-ne-zaman-çıkacak (3)

 

GERÇEK AŞK (THE ONE)  DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Hannah Ware - Rebecca rolünde

Dimitri Leonidas - James rolünde

Amir El-Masry - Ben rolünde

Stephen Campbell Moore - Damian rolünde

Wilf Scolding - Ethan rolünde

Diarmaid Murtagh - Connor rolünde

Lois Chimimba - Hannah rolünde

Eric Kofi-Abrefa -Mark rolünde

Pallavi Sharda - Megan

Zoë Tapper - Kate

Gregg Chillin - Nick

THE-ONE-GERÖEK-AŞK-OYUNCULARI

Haber Ara