Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

TRT Spor Yıldız uydu frekansı nedir? TRT Spor Yıldız kanalı Türksat'ta var mı?

TRT yeni kanalının detayları netleşti. TRT bugün yeni kanalını Türkiye'ye tanıttı. TRT Spor Yıldız kanalı olarak adlandırılan kanalın frekansları da merak edilmeye başlandı. Peki TRT Spor Yıldız uydu frekansı nedir? TRT Spor Yıldız kanalı Türksat'ta var mı? TRT'nin yeni kanalının uydu frekansı nedir?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-24 16:59:58

TRT Spor Yıldız uydu frekansı nedir? TRT Spor Yıldız kanalı Türksat'ta var mı?

TRT Spor Yıldız kanalı yayın hayatına başladı. Kanalı televizyondan izlemek isteyen spor severler TRT Spor Yıldız uydu frekansı nedir? TRT Spor Yıldız kanalı Türksat'ta var mı? sorularına yaıt aramaya başladı. TRT 15. kanalının adının TRT Spor Yıldız olduğunu duyurmuştu. TRT Spor kanalının yanında ikinci bir spor kanalının yayın hayatına başlaması spor severleri oldukça sevindirdi. TRT'nin yeni kanalının adı ne?

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT SPOR'un yeni kanalıyla ilgili ilk detayları aktardı.

Sözlerine Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyarak başlayan Eren, "Böyle özel bir günde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organize ettiği, Türkiye'nin dört bir yanından 81 ilinden gelen sporcularla, TRT SPOR 2 diye bir süredir test yayınında olan kanalımızın TRT SPOR YILDIZ olarak lansmanını yapmaktan gerçekten büyük memnuniyet duyuyorum." dedi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de futbolun en çok rağbet gören spor dalı olduğunu belirten TRT Genel Müdürü, "Her ne kadar biz kamu hassasiyetiyle TRT SPOR kanalımızda futbol dışı branşlara yer vermeye çalışsak da tabiki yayınlayamadığımız turnuvalar, müsabakalar olmadı değil. TRT SPOR YILDIZ kanalımız Türkiye'nin yıldızlarına, Türkiye'deki amatör olimpik branşlara büyük destek sağlayacak ve onları yayınlayacak bir kanal olacak." ifadelerini kullandı. TRT Spor Yıldız uydu frekansı nedir?

TRT Spor Yıldız kanalı uydu frekansı araştırılmaya başlandı. TRT Spor Yıldız kanalı uydu frekansı Türksat 4A'da mevcut. İşte TRT Spor Yıldız kanalı uydu frekansı;

Frekans: 11958
Polarizasyon: Dikey (Vertical)
Sembol Oranı: 27.500
FEC: 5/6

TRT Spor Yıldız kanalı Kablo TV: 244 | Turkcell TV+: 71 | Tivibu: 85 | Digiturk: 87. Kanal'dan izlenebilmektedir. TRT'nin 14 kanlı bulunuyor

TRT'nin TRT1, TRT Haber, TRT3, TRT4, TRT Türk, TRT Gap, TRT Avaz, TRT Çocuk, TRT6, TRT Anadolu, TRT Okul, TRT Belgesel, TRT Müzik ve TRT Arapça olmak üzere tam 14 kanalı bulunuyor.

Haber Ara