Dolar

32,5852

Euro

34,8056

Altın

2.513,11

Bist

9.693,46

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda? Trabzonspor'un kupa töreni televizyonda canlı yayınlanacak mı?

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda? Trabzonspor'un kupa töreni televizyonda canlı yayınlanacak mı? soruları şampiyonluk kutlamalarını televizyonundan izlemek isteyen milyonlarca Trabzonspor taraftarları tarafından soruluyor. Trabzonspor 14 Mayıs'ta şampiyonluk kupasına kavuşacak. Bu tarihi günde takımlarını ekran başında izlemek isteyenlere müjde geldi. Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları şifresiz canlı olarak yayınlanacak. Peki Trabzonspor şampiyonluğu hangi kanalda yayınlanacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-05-13 17:00:49

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda? Trabzonspor'un kupa töreni televizyonda canlı yayınlanacak mı?

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda? Trabzonspor'un kupa töreni televizyonda canlı yayınlanacak mı? soruları şampiyonluk kutlamalarını televizyonundan izlemek isteyen milyonlarca Trabzonspor taraftarları tarafından soruluyor. Trabzonspor 14 Mayıs'ta şampiyonluk kupasına kavuşacak. Bu tarihi günde takımlarını ekran başında izlemek isteyenlere müjde geldi. Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları şifresiz canlı olarak yayınlanacak. Peki Trabzonspor şampiyonluğu hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor 2021-2022 sezonunda şampyon olarak 38 yıl aradan sonra şampiyonluk hasretini dindirdi. Yıllar sonra taraftarlarına şampiyonlukcoşkusunu tattıran bordo mavili takım kupasına kavuşuyor. Süper Lig'de uzun süre yoluna lider devam eden bordo mavililer rakibi 2021-2022 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti. Trabzonspor'un hayalini kurduğu şampiyonluk kupası 14 Mayıs'ta verilecek. Trabzonspor taraftarları şampiyonuk kutlamalarının hangi kanalda yayınlanacağını merak edip araştırmaya başladı.

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda?

14 Mayıs Cumartesi günü Trabzonsppr taraftarları büyük bir coşkuyla şaampiyonluk kupasının sevincini yaşayacak. Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, kupasına kavuşuyor. Bu tarihi günde takımlarının şampiyonluk kutlamasını izlemek isteyenler iyi haber geldi. Trabzonsour şampiyonluk kutlamaları, beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ortak yayını televizyondan şifresiz izlenebilecek.

Trabzonspor'un kupa töreni televizyonda canlı yayınlanacak mı?

Trabzonspor kupa töreni televizyonlarda canlı olarak yayınlanacak. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan kupa töreni ve şampiyonluk gösterileri beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER'den naklen ve şifresiz izlenecek. Spor kanalları da kupa töreninin ardından Trabzonspor kutlamalarını ekranlara taşıyacak.

Trabzonspor kupa töreni saat kaçta, ne zaman?

Şampiyonluk kutlamaları bu kanallardan gün boyu yayınlanacak. Trabzonspor'un şampiyon futbolcuları ve teknik ekibinin katılacağı törende; sanatçıların sahne performanslarının yanı sıra DJ, horon ve kolbastı şovlarıyla gerçekleştirilecek görkemli kutlamalar, saat 23.00'e kadar sürecek. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor, 14 Mayıs Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksinde bulunan Medical Park Stadı'nda gerçekleştirecek kupa töreni ile kupayı kaldıracak. Saat 18.00'de başlayacak kupa etkinliğini taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor.

Trabzonspor şampiyonluk kutlaması hangi kanalda? Trabzonspor kupa töreni şifresiz mi yayınlanacak? Trabzonspor şampiyonluk kutlaması şifresiz izle

Haber Ara