Dolar

32,3738

Euro

35,0060

Altın

2.325,66

Bist

9.108,70

SON DAKİKA! KPSS iptal mi edildi? KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Alan Bilgisi sınavı ne zaman yapılacak? Ne zaman tekrarlanacak?

SON DAKİKA! KPSS iptal mi edildi? KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Alan Bilgisi sınavı ne zaman yapılacak? Ne zaman tekrarlanacak? ÖSYM Başkanı'ndan gelen son dakika açıklamasına göre tartışılan KPSS sınavının iptal edildiği açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy: 'İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır' dedi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-04 12:54:33

SON DAKİKA! KPSS iptal mi edildi? KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Alan Bilgisi sınavı ne zaman yapılacak? Ne zaman tekrarlanacak?

SON DAKİKA! KPSS iptal mi edildi? KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Alan Bilgisi sınavı ne zaman yapılacak? Ne zaman tekrarlanacak? ÖSYM Başkanı'ndan gelen son dakika açıklamasına göre tartışılan KPSS sınavının iptal edildiği açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy: "İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi.

KPSS iptal mi edildi?

Son dakika açıklamasına göre 31 Temmuz'da yapılacak KPSS sınavı iptal edildi. KPSS'nin diğer oturumları da ertelendi.

KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Alan Bilgisi sınavı ne zaman yapılacak?

KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavlarının takviminin önümüzdeki günlerde belli olacağı belirtilid. Açıklamayı ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy yaptı.

Ne olmuştu?

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara