Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilen İngiliz yapımı mafya ve yeraltı dünyası dizisi Peaky Blinders'ın yeni sezonu merakla bekleniyor. 30 Eylül 2014 yılında gösterime giren dizi 5. sezonu geride bıraktı. Peaky Blinders hayranları Peaky Blinders 6. sezonun ne zaman başlayacağı sorusuna yanıt arıyor. Peaky Blinders BBC One'da 5. sezon 25 Ağustos 2019'da Netflix’te ise 4 Ekim 2019'da yayınlanmıştı. Aradan geçen onca zamana rağmen Peaky Blinders 6. sezonun ne zaman çıkacağı henüz netleşmiş değil.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-12-20 22:01:42

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilen İngiliz yapımı mafya ve yeraltı dünyası dizisi Peaky Blinders'ın yeni sezonu merakla bekleniyor. 30 Eylül 2014 yılında gösterime giren dizi 5. sezonu geride bıraktı. Peaky Blinders hayranları Peaky Blinders 6. sezonun ne zaman başlayacağı sorusuna yanıt arıyor. Peaky Blinders BBC One'da 5. sezon 25 Ağustos 2019'da Netflix'te ise 4 Ekim 2019'da yayınlanmıştı. Aradan geçen onca zamana rağmen Peaky Blinders 6. sezonun ne zaman çıkacağı henüz netleşmiş değil.

Milyonlarca kişi tarafından izlenen İngiliz yapımı Peaky Blinders dizisinin 6. sezonunun ne zaman çıkacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. 5. sezon üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Peaky Blinders 6. sezonun henüz gelmemiş olmaması dizinin hayranlarını endişelendirdi. Peaky Blinders bitti mi sorularını sormaya başlayan dizi hayranlarına sevindiren açıklamalar geldi. Peaky Blinders bitmedi ve 6. sezon yakında gelecek. Pekş Peaky Blinders 6. sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders 6. sezon çıkış tarihi ne zaman?

PEAKY BLINDERS 6. SEZON NE ZAMAN?

Peaky Blinders hayranları dizinin 6. sezonunun dört gözle bekliyor. Peaky Blinders 6. sezon çekimleri başladı ancak korona virüs pandemisi nedeniyle çekimler bir hayli aksadı. Vaka sayılarındaki düşüş ve korona aşılarının piyasaya çıkması nedeniyle çekimler yeniden başladı. Peki Peaky Blinders 6. sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders 6. sezona ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Dizinin 2022'nin ilk çeyreğinde gösterime girmesi bekleniyor.

YÖNETMENDEN 6. SEZON AÇIKLAMASI

Peaky Blinders'ın yönetmenlerinden Anthony Byrne dizinin yeni sezonuna dair açıklamalarda bulundu. Anthony Byrne "Normal şartlar altında 2020'nin son aylarında çekime başlar, 2021'in ilk aylarında yeni sezonu yayınlardık. Ancak pandemi nedeniyle her şeyi bir yıl ertelemek zorunda kaldık." diyor. Yönetmen de pandeminin çekimlere olan olumsuz etkisinden yakınıyor.

PEAKY BLINDERS 6. SEZON FİNAL SEZONU MU OLACAK?

Peaky Blinders dizisi 5 sezonu geride bıraktı ve 6. sezon milyonlarca kişi tarafından bekleniyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre Peaky Blinders'ın 6. sezon ile final yapacağı yönünde. Peaky Blinders'ın 7. sezonu olmayabilir. Dizinin hayranları kendilerini ona göre hazırlamalı.

PEAKY_BLINDERS_6._SEZON

Peaky Blinders yönetmenlerinden Anthony Byrne, Instagram hesabından 6. sezonun senaryosunun ilk satırlarını paylaşmıştı. Peaky Blinders 6. sezonun ilk bölümü Black Day yani Kara Gün olacak.

PEAKY BLINDERS KONUSU

Peaky Blinders, Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren "Peaky Blinders" adlı çeteyi anlatan suç-drama konulu televizyon dizisidir. Senaryosunu Steven Knight, yapımcılığını ise Caryn Mandabach ve Tiger Aspect Yapımcılık üstlenmiştir. Dizi genel olarak, Cillian Murphy tarafından canlandırılan, Tommy Shelby rolündeki çete lideri ve yeni görevlendirilen bir dedektif arasındaki olayları konu alır.

Altı bölümlük ilk seri, 13 Eylül 2013 tarihinde BBC Two kanalında yayınlandı. İkinci seri prömiyeri 2 Ekim 2014'te ve üçüncü serininki ise 5 Mayıs 2016 tarihlerinde yapıldı (Amerika Birleşik Devletleri için 31 Mayıs'ta sunulmuştur)

PEAKY BLINDERS OYUNCULARI

Thomas "Tommy" Shelby Cillian Murphy
Binbaşı Chester Campbell Sam Neill
Elizabeth "Polly" Gray Helen McCrory
Arthur Shelby Jr Paul Anderson
Grace Shelby Annabelle Wallis
Freddie Thorne Iddo Goldberg
Ada Thorne Sophie Rundle
John "Johnny" Shelby Joe Cole
Charlie Strong Ned Dennehy
Billy Kimber Charlie Creed-Miles
Alfred "Alfie" Solomons Tom Hardy
Michael Gray Finn Cole
Arthur Shelby Tommy Flanagan
Gina Gray Anya Taylor-Joy

Peaky Blinders'ın 6. sezon yayınlanma tarihi açıklandı mı?

İlk beş sezounu ile dünyada büyük yankılar uyandırmış, başarılı dizi Peaky Blinder'ın yeni sezonunun ne zaman yayımlanacağına ilişkin geçtiğimiz günlerde internet ortamında yeni bir video yayımlandı. Bu video ile birlikte 6. sezonun yani final olcağı düşünülen sezonunun ne zaman yayına gireceği de açıklanmış oldu. Peaky Blinder'ın dizisinin resmi twiter hesabı üzerinden yayınlanan videoyaya göre yeni sezonun kesin tarihi belirtilmemiş olsa da, konu ile ilgili birkaç ipucu bulunmaktadır. Buna göre büyük bir heyecanla beklenen dizinin yeni sezonu 2022 yılının ilk çeyreğinde yayımlanacak. Videoyu detaylandıracak olursak videoda Thomas Shelby adlı karakteri bir bavul ile sokakta yürürken görmekteyiz. Yalnızca 10 saniye süren video, yeni sezonu bekleyenleri çok heyecanlandırdı. Video 20 Kasım 2021 de yayımlanmasına rağmen dört gün içinde 1.4 milyon kişi tarafından görüntülendi. Ayrıca 52 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

6. Sezon final sezonu olarak mı düşünülüyor?

Henüz bu konuda kesin bir açıklama yapılmamasına rağmen yapılan çoğu tahmine göre bu sezonun final sezonu olacağı ve bu sezon ile birlikte dizinin biteceği tahmin edilmektedir. Bu haber birçok kişi açısından hem sevinç hem de üzüntü ile karşılandı. İzleyiciler yeni sezonun yakın bir zaman içinde yayınlanacağı haberini büyük bir coşku ile karşılarken, yeni sezonu merak etmekte, ancak diğer bir taraftan bu sezon ile birlikte dizinin son bulacağı hakikati milyonlarca izleyiciyi üzmektedir. Yine de herşeye rağmen yeni sezonun çok büyük bir ses getireceği şimdiden aşikar bu nedenle de yayınlanacağı güne kadar adından sıkça söz ettireceği ve unutulmaz bir final ile son bulacağı düşünülmektedir.

Haber Ara