Dolar

32,3860

Euro

34,7947

Altın

2.404,84

Bist

10.175,55

Mehmet Dinçerler kimdir? Hadise kiminle evlendi? Hadise'nin eşi kim? Hadise evlendi mi? Hadise hamile mi?

Mehmet Dinçerler kimdir? Hadise kiminle evlendi? Hadise'nin eşi kim? Hadise evlendi mi? Hadise hamile mi? Magazin dünyasına bomba gibi düşen birliktelikte mutlu sona ulaşıldı. Mehmet Dinçerler ile ünlü şarkıcı Hadise dünya evine girdi. 30 Nisan'da sessiz sedasız kıyılan nikahla evlenen çiftin erken evlilikleri merak konusu olmuştu. Hadise'nin hamile olduğu iddiaları da magazin dünyasında oldukça fazla ses getirmişti.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-05-05 16:12:29

Mehmet Dinçerler kimdir? Hadise kiminle evlendi? Hadise'nin eşi kim? Hadise evlendi mi? Hadise hamile mi?

Hadise kiminle evlendi?

Hadise uzun süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile birliktelik yaşıyordu. Hadise ile Mehmet Dinçerler sürpriz bir kararla evlilik planlarını erkene çekeren dünya evine girdiler.

Hadise'nin eşi kim?

Hadise 30 Nisan 2022'de sessiz sedasız sade bir nikah ile iş insanı Mehmet Dinçerler'le dünyaevine girdi. Çift 30 Eylül'de boşandı.

Hadise hamile mi?

Geçtiğimiz haftalarda imam nikahı kıydıkları ileri sürülen çiftten Hadise'nin çantasıyla karnını kamufle etmesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Ancak ünlü şarkıcı "hamile" iddialarını geçtiğimiz günlerde yalanlamıştı.

Mehmet Dinçerler kimdir?

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler 1988 Yılında Gaziantep'te doğdu. Gaziantepli olan Mehmet Dinçerler oğlak burcudur. Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO'sudur.İş dünyasında Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda yer almakta. Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti. Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler nereli, ne iş yapıyor?

Haber Ara