Dolar

32,3010

Euro

34,8185

Altın

2.416,32

Bist

10.267,09

Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler nereli, ne iş yapıyor?

Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler nereli, ne iş yapıyor? Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler beraber çıktıkları Çeşme tatilinden dönerken kaza yaparak ölümden döndü. Şiddetli kazayı yara almadan atlatan çift kaza şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Hadise ile birlikte olan Mehmet Dinçerler'in kim olduğu magazin severler tarafından merak edilmeye başlandı. İşte iş insanı Mehmet Dinçerler'in hayatı ve biyografisi...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-30 12:32:33

Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler nereli, ne iş yapıyor?

Mehmet Dinçerler ile Hadise geçtiğimiz aylarda dünya evine girmiş ve çiftten mutluluk pozları gelmeye başlamıştı. Ancak çiftin evliliği kısa sürdü. Hadise yaptığı açıklamada Mehmet Dinçerler ile evliliğini sonlandırma kararı aldığını açıkladı. Gelişmeler üzere Mehmet Dinçerler'in kim olduğu ve nereli olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. 

Mehmet Dinçerler'in adı magzin dünyasında sıkça duyulmaya başlamıştı. Ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Mehmet Dinçerler'in borçlarının olduğu iddiaları gündeme gelmişti. İddiaları reddeden Dinçerler borcun kendisine ait olmadığını belitmişti. İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı....

Mehmet Dinçerler kimdir?

Mehmet Dinçerler 1988 yılında dünyaya gözlerini açtı.

Aslen Gaziantepli olan Mehmet Dinçerler oğlak burcudur.

Genç iş insanı ünlü bir kahve markasının Türkiye CEO'sudur.

Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur.

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.

Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

Mehmet Dinçerler'in adı sık sık magazin dünyasında da yankılanıyor. Ünlü şarkıcı Hadise ile birlikte olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce de Asena Atalay ile anılmıştı.

Mehmet Dinçerler sosyal medya hesaplarını da etkin bir şekilde kullanıyor.

Gloria Jean's Coffees nedir?

Gloria Jean's dünyanın en büyük perakende kahve satıcılarından biridir.1979'da Chicago'da küçük bir kafe ve bir armağan dükkânı olarak ticari yaşamına başlamıştır.

En son KKTC' ye de bir şube açarak, KKTC'nin yalıtımını (tecrit-izolasyon) delmeye yönelik eylemlere katkı sağlamıştır. Türkiye'nin büyük kentlerinde şubeleri vardır. Bu kentler; İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, Adana, Antalya, Aydın, Kayseri, Kocaeli, Gaziantep, Sakarya, Samsun, Malatya, Denizli, Van, Kütahya, Isparta ve İzmir'dir.

Haber Ara