Dolar

32,2745

Euro

34,8361

Altın

2.412,51

Bist

10.276,40

Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Han karakteri ile oldukça dikkat çeken Bircan Sokullu’nun hayat hikayesi de birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki Birkan Sokullu kimdir? Birkan Sokullu kaç yaşındadır? Birkan Sokullu nerelidir?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-08-25 02:10:02

Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Han karakteri ile oldukça dikkat çeken Bircan Sokullu'nun hayat hikayesi de birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki Birkan Sokullu kimdir? Birkan Sokullu kaç yaşındadır? Birkan Sokullu nerelidir?

Birkan Sokullu 1985 yılında İstanbul'da gözlerini dünyaya açmıştır. Öğrenimini İstanbul Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığında bölümde tamamlayan Birkan Sokullu'nun, 10 yıllık profesyonel basketbol tecrübesi de vardır. 2003 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu, birçok dizi ve filmde rol almıştır. 2011 yılında evlendiği Aslı Enver ile 2015 yılında boşanan usta oyuncu, halen bekardır.

Birkan Sokullu'nun oynadığı dizi ve filmler

2019 – Bir Aile Hikayesi (Berk) (Tv Dizisi)

2018 – Yaşamayanlar (Numel) (TV Dizisi)

2017 ­- Gecenin Ötesi (Cihangir/Cino)(TV Dizisi)

2017 ­- Yüz Yüze (Cihangir) (TV Dizisi)

2016 ­- Hayat Şarkısı (Kerim) (TV Dizisi)

2015 – Beyaz Gece (Rüzgar) (TV Dizisi)

2014 ­- Kurt Seyt & Shura (Petro­ Borinsky) (TV Dizisi)

2013 ­- Fatih (Şehzade Mustafa) (TV Dizisi)

2012 ­- Ucurum (Ulaş) (TV Dizisi)

2010 -­ Küçük Sırlar (Demir) (TV Dizisi)

2008 -­ Küçük Kadınlar (Ayaz) (TV Dizisi)

2008 ­- Elif (Mustafa) (TV Dizisi)

2008 -­ Melekler Korusun (Levent) (TV Dizisi)

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

15 Eylül 2020'de seyircisiyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisi beğeniyle takip ediliyor. Gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizinin konusu ve oyuncuları birçok insan tarafından merak ediliyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin konusu, oyuncuları ve diziye yeni dahil olan çok ünlü hakkındaki tüm detaylar…

Yayınlandığı ilk günden beri milyonlarca insan tarafından heyecanla takip edilen TRT'nin Masumlar Apartmanı dizisi, senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ilgi odağı halinde. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından yazılan “Madalyonun İçi” romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan Masumlar Apartmanı her hafta salı günü milyonlarca izleyeni ekran başına kilitliyor. Yayınlandığı günden beri her bölümünde heyecan uyandıran ve başrol oyunucularının performansları ile büründürdükleri karakterler diziyi daha da ilginç hale dönüştürüyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanında yer alan gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılan ve oldukça başarılı senaryosu ile Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi ünlü oyuncularının başrolünde olduğu dizi haliyle birçok kişi tarafından araştırılıyor.

Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı İnci karakteri kendisini her konuda baskı uygulayan dedesi ve erkek kardeşiyle yaşayan genç bir kadın. Yaşadığı kazadan sonra Bircan Sokullu'nun hayat verdiği Han karakteri ile tanışıyor ve Han'ın onun hayatına girmesiyle olaylar başlıyor. Han ise takıntıları olan 3 kız kardeşi ve unutkanlığı olan hasta babasıyla birlikte yaşamaktadır. İnci'nin Han ile başlayan ilişkisi iki aile arasında çeşitli sorunlar ortaya çıkarmaktadır. İnci'ye olan sevgisi ile psikolojik sorunları olan kız kardeşleri arasında mücadele veren Han, aynı zamanda hayatında var olmayan mutluluğa erişmeye çalışıyor.

Masumlar Apartmanı Oyuncuları

Birkan Sokullu (Han)

Ailesi uğruna tüm hayallerinden ve hatta mutluluğundan vazgeçmiş olan Han, takıntıları olan 3 kız kardeşi ve hastalığı olan babasıyla birlikte yaşamaktadır. Tamamen işine ve ailesine odaklanan Han, İnci ile tanışana kadar monoton bir hayata sahiptir. İnci ile tanışması hayatının değişmesine ve onun da kendi mutluluğunu aramasına vesile olmuştur.

Ezgi Mola (Safiye)

Safiye karakterine can veren Ezgi Mola, Han'ın en büyük ablasını oynamaktadır. Temizlik takıntıları olan ve bu takıntılarından dolayı dışarı dahi çıkamayan biridir. Ayrıca pek fazla gülmeyen, somurtkan ve hırçın bir kişiliğe sahiptir. Bu özelliklerini, annesinden almıştır. Bunun yanı sıra, Han ve İnci'nin arasında olan ilişkiye karşı çıkmaktadır.

Farah Zeynep Abdullah (İnci)

İnci, hayatını radyo programcılığı yaparak sürdüren bir genç kadın olarak onu her anlamda baskı altında tutan dedesi Memduh ve kardeşi ile birlikte devam ettirmektedir. Bir kaza sonucu Han ile tanışan İnci, hayatında birçok anlamda değişimler yaşamıştır.

Merve Dizdar (Gülben)

Gülben, Han'ın ortanca kızkardeşidir. Ailenin en çekingen ve pasif üyesidir. Ablası Safiye onu baskısı altına almıştır. Onun da ablası kadar olmasada belli takıntıları mevcuttur. Bunun yanı sıra Gülben, sürekli aşık olmayı hayal ederek günlerini geçirir.

Diğer Oyuncular

Alper Saldıran (Uygar)

Metin Çoşkun(Hikmet)

Atilla Şendil (Memduh)

Uğur Uzunel (Esat)

Esra Ruşen (Esra)

Emir Özden (Ege)

İzem Katmer (Neriman)

Serenay Sarıkaya Masumlar Apartmanına katıldı

Bircan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrolünü oynadığı TRT'nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanına Farah Zeynep Abdullah'ın ayrımasıyla Serenay Sarıkaya dahil oldu. Serenay Sarıkaya'nın yakın arkadaşları olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın da devreye girmesiyle Serenay Sarıkaya resmen Masumlar Apartmanı dizisi kadrosuna katılmış oldu. Serenay Sarıkaya'nın da dahil olduğu yeni bölümler birçok kişi tarafından heyecanla beklenmektedir.

Haber Ara