Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

İstiklal Caddesi kapatıldı mı? İstiklal Caddesi'ne girişler yasaklandı mı?

İstiklal Caddesi kapatıldı mı? Beyoğlu'nda koronavirüs önlemlerini boşa çıkaracak manzara sonrası harekete geçildi. Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi'ni bariyerle kapattı. Peki İstiklal Caddesi'ne girişler yasaklandı mı? Taksim'e girişler yasaklandı mı? Taksim kapatıldı mı? İstiklal Caddesi'ne girişler resmi olarak yasaklanmış değil ancak yoğun kalabalık nedeniyle caddeye girişler zaman zaman kapatılıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-10 17:51:03

İstiklal Caddesi kapatıldı mı? İstiklal Caddesi'ne girişler yasaklandı mı?

İstiklal Caddesi kapatıldı mı? Beyoğlu'nda koronavirüs önlemlerini boşa çıkaracak manzara sonrası harekete geçildi. Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi'ni bariyerle kapattı. Peki İstiklal Caddesi'ne girişler yasaklandı mı? İstiklal Caddesi'ne girişler resmi olarak yasaklanmış değil ancak yoğun kalabalık nedeniyle caddeye girişler zaman zaman kapatılıyor. Peki Taksim'e girişler yasaklandı mı? Taksim kapatıldı mı? 

İstiklal Caddesi kapatıldı mı? 

İstiklal Caddesi ve Taksim'de görülen insan yoğunluğu yetkilileri harekete geçirdi. İstiklal Caddesi'nde insan yoğunluğunun önüne geçmek için yeni bir önlem alındı. Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, zaman zaman İstiklal Caddesi'ne girişleri kapattı. Uygulama zaman zaman yoğunluğun önüne geçilmek için yapılıyor.

İstiklal Caddesi'ne girişler yasaklandı mı?

İstiklal Caddesi'ne girişler yasaklanmış değil. Caddede yaşanan yoğunluğun azaltılması için zaman zaman bariyer ile caddeye girişler engelleniyor. Böylece İstiklal Caddesi'nde yaşanan insan yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor.

istiklal_caddesi_kapatıldı_mı (2)

Haber Ara