Dolar

32,5004

Euro

34,9432

Altın

2.433,76

Bist

9.794,17

Exxen tek maç satın alma var mı? Exxen Fenerbahçe-Slovacko maçı tek maç nasıl izlenir? Exxen'de tek maç üyelik var mı?

Exxen tek maç satın alma var mı? Exxen Fenerbahçe-Slovacko maçı tek maç nasıl izlenir? Exxen'de tek maç üyelik var mı? UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde devam edecek. Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için zorlu rakibi Slovacko'yu geçmesi gerekecek. Fenerbahçe Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovacko ile karşılaşacak. Zorlu maçı ekranlarından izlemek isteyenler Exxen Spor tek maç üyelik olup olmadığını araştırmaya başladı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-04 16:42:50

Exxen tek maç satın alma var mı? Exxen Fenerbahçe-Slovacko maçı tek maç nasıl izlenir? Exxen'de tek maç üyelik var mı?

Exxen tek maç satın alma var mı? Exxen Fenerbahçe-Slovacko maçı tek maç nasıl izlenir? Exxen'de tek maç üyelik var mı? soruları Fenerbahçe-Slovacko maçını izlemek isteyenler tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Dinamo Kiev'e elendi ve yoluna Avrupa Ligi eelemerinde devam edecek. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan Çekya'nın Slovacko takımıyla karşılaşacak. Zorlu maçı ekran başından izlemek isteyen taraftarlar Exxen tek maç üylik nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor.

Fenerbahçe Çekya temdilcisi Slovacko ile Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacak. Zorlu mücadede rakibini geçen taraf Avrupa Ligi gruplarında yer almaya bir adım daha yaklaşacak. Fenerbahçe sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkarken taraftarlar da maçı nasıl ve nereden izleyeceklerini araştırıyor. 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak olan zorlu mücadele Exxen platformundan yayınlanacak.

Exxen tek maç satın alma var mı?

Takımlarını Avrupa maçlarında ekran başında destelemek isteyen sarı lacivertli taraftarlar Exxen tek maç üyelik nasıl yapılır sorusuna yanıt aryor. Ancak ne yazık ki Exxen'de tek maç satın alma yada tek maç üyelik sistemi bulunmuyor. Şampiyonlar Ligi, EUFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi ön eleme ve grup maçlarını izlemek isteyenler Exxen'e üye olmak zorunda.

Exxen Fenerbahçe-Slovacko maçı tek maç nasıl izlenir?

Fenerbahçe-Slovacko maçını izlemek isteyenler Exxen'e üye olmalıdır. Tek maç üyelik sistemi Exxen'de mevcut değil. ExxenSpor'a reklamlı ve reaklamsız seçeneklerle oldukça cazip fiyatlarla üye olmak mümkün. Şampiyonlar Ligi maçlarını ve ön eleme karşılaşmalarını izlemek isteyenler Exxen'e üye olmak zorunda.

Exxen'de tek maç üyelik var mı?

Exxen'in Avrupa maçlarında tek maç üyelik sistemi henüz bulunmuyor.

Exxen 7 gün ücretsiz üyelik (deneme üyeliği ile Şampiyonlar Ligi maçı, UEFA Avrupa Kupası maçları izlenir mi?

Exxen ücretsiz abonelikte sadece dizi ve filmler izlenebiliyor. Avrupa maçlarını izlemek isteyen vatandaşlar Exxen'e üye olmak zorunda.

Exxen'de Avrupa maçları (Şampiyonlar Liği, Avrupa Ligi, Konferans Ligi) nasıl izlenir?

Takımlarını desteklemek isteyen milyonlarca kişi Exxen'de maçların nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Exxen'de Avruoa maçlarını izleyebilmek için ExxenSpor üysi olmanız gerekiyor. İşte Exxen'de maç ilzmek için yapılması gerekenler;

1- Öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın.
2- "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarını doldurun.
3- Açılan sayfada arşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.
4- Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.
5- Ardından reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki seçenek arasından istediğinizi seçin.

Haber Ara