Dolar

32,5604

Euro

34,8834

Altın

2.428,01

Bist

9.645,02

Erman Toroğlu'nun eşi kim? Erman Toroğlu kiminle evlendi, karısı kim?

FIFA kokartlı eski hakem, köşe yazarı ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Erman Toroğlu'nun eşi kim? Erman Toroğlu kiminle evlendi, karısı kim? sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Çiftin mutluluk anlarına dair fotoğraflar da basına yansıdı. Sosyal medyada binlerce kişi yeni evli çifte mutluluklar diledi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-05 15:52:29

Erman Toroğlu'nun eşi kim? Erman Toroğlu kiminle evlendi, karısı kim?

 Erman Toroğlu geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. İşte merak edilen Erman Toroğlu'nun eşi kim? sorusunun cevabı haberimizde...

Erman Toroğlu kimdir?

Erman Refik Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Altındağ, Ankara'da dünyaya gözlerini açtı. Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır. Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde bitirdi. Lise yıllarında Gençlerbirliği'nde başlayan futbolcu, profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar Kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Erman Refik Toroğlu ardından futbolculuğu bırakarak hakemliğe başladı. 1989 yılında FIFA kokartı aldı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 eleme maçını yönetti.

Erman Toroğlu eşi kim?

Türk futbolcu ve yazar Erman Toroğlu 2022 yılında kendisinden 34 yaş küçük olan eski avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Ezgi Yavuz iş hukukunda uzmanlığı bulunan bir avukattır.

 

 

 

Haber Ara