Dolar

32,3068

Euro

35,0599

Altın

2.307,54

Bist

9.079,97

7 Ekim Ankara Maher Zain konseri ne zaman, saat kaçta? Maher Zain konseri nerede? Ankara Milet Bahçesi Maher Zain konseri nerede?

7 Ekim Ankara Maher Zain konseri ne zaman, saat kaçta? Maher Zain konseri nerede? Ankara Milet Bahçesi Maher Zain konseri nerede yapılacak? Ankara'da 5-9 Ekim tarihleri arasında ’Tam Bana Göre Gençlik Festival’i başladı. Festival kapsamında pek çok ünlü sanatçı da sevenleri ile bir araya geliyor. 7 Ekim Cuma günü de İslami R&B şarkılar söyleyen Maher Zain Ankara'da konser verecek. Peki Maher Zain konseri saat kaçta, nerede yapılacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-10-07 13:18:27

7 Ekim Ankara Maher Zain konseri ne zaman, saat kaçta? Maher Zain konseri nerede? Ankara Milet Bahçesi Maher Zain konseri nerede?

7 Ekim Ankara Maher Zain konseri ne zaman, saat kaçta? Maher Zain konseri nerede? Ankara Milet Bahçesi Maher Zain konseri nerede yapılacak? Ankara'da 5-9 Ekim tarihleri arasında 'Tam Bana Göre Gençlik Festival'i başladı. Festival kapsamında pek çok ünlü sanatçı da sevenleri ile bir araya geliyor. 7 Ekim Cuma günü de İslami R&B şarkılar söyleyen Maher Zain Ankara'da konser verecek. Peki Maher Zain konseri saat kaçta, nerede yapılacak?

5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde 'Tam Bana Göre Festival' kapsamında pek çok ünlü şarkıcı sevenleri ile bir araya gelecek. Türkiye'nin en büyük gençlik festivali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile 5 Ekim'de açıldı. Binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen festivalde gençlere yönelik etkinlikler, söyleşiler ve konserler verilecek. 7 Ekim'de şarkıları ile İslam dünyasında yakından tanınan Maher Zain de konser verecek.

7 Ekim Ankara Maher Zain konseri ne zaman, saat kaçta?

Ankara Millet Bahçesi'nde 7 Ekim'de Maher Zain hayranları ile bir araya gelecek. Maher Zain konseri akşam saat 19.30'da başlayacak. Konserin yaklaşık olarak 1 saat sürmesi bekleniyor.

Maher Zain konseri nerede?

Maher Zain on binlerce kişinin katılması beklenen gençli kfestivalinde hayranları ile şarkılarını seslendirecek. Maher Zain konseri Ankara Millet Bahçesi'nde konser alanında yapılacak.

7 Ekim Tam Bana Göre Festival konserleri ücretsiz mi?

Etkinlik alanında yapılan konserlere tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak katılabilecek.

Maher Zain kimdir? Maher Zain nereli, Türk mü? Maher Zain şarkıları dinle
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara