Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Gaziler, şehitleri andı polise karanfil dağıttı

İstanbul'da yaşanan terör saldırısının ardından Bodrum'daki gaziler polislere karanfil dağıtıp, şehitler için saygı duruşunda bulundular.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-12 17:08:49

Gaziler, şehitleri andı polise karanfil dağıttı
İstanbul'da yaşanan terör saldırısının ardından Bodrum'daki gaziler polislere karanfil dağıtıp, şehitler için saygı duruşunda bulundular.

TÜMGAZİDER Bodrum Şubesi, TEMAD Bodrum Halikarnas Şubesi ve Bodrum Misiad Başkanı ve üyeleri Bodrum Belediye meydanında, terör saldırısında ölen 44 şehit için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Meydana inen gaziler şehitleri anarak bir süre sesiz eylem yaptı. TÜMGAZİDER Bodrum Şubesi Başkanı Kıbrıs Gazisi Hasan Külcü kısa bir konuşma yaparak yaptığı açıklamada, İstanbul'daki saldırıyı düzenleyenleri nefretle kınadıklarını açıkladı.

Yaklaşık 20 dakika boyunca sesiz protesto yapan gaziler ve dernek başkanları Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ellerinde karanfillerle ilçe Emniyet Müdürü Can Candaş'ı ziyaret eden, gaziler derneği başkanı Hasan Külcü, TEMAD başkanı Mehmet Akbal, Misiad Muğlas İl Başkanı Derya Kürkçüoğlu ve dernek üyeleri taziye verdi. İlçe Emniyet Müdürü Candaş'a şehitler adına Türk Bayrağı hediye etti. Bayrağı 3 kez öpüp anlına koyarak teslim alan Müdürü Candaş terör eyleminde bulunanlardan itkikamlarını alacaklarını söyleyerek "hiç kimsenin yanına bu kalmaz, devlet bırakmaz bunun peşini. Bu it soyları, hainler, ne olduğu belirsiz olan varlıklar, köpek gibi onursuzca ölecek ve yok olup gidecekler. Bu ülke bu bayrak her daim var olacak.

Ziyarete katılan Misiad Muğla il başkanı Derya Kürkçüoğlu ise Türkiye'nin hep 18 yaşında olduğunu ifade ederek "hayince yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Biz bu yapılanları unutmayacağız. Unutursak kanımız kurusun. Türk Devleti her zaman 18 yaşındadır. Allah devletimize zarar vermesin"dedi.

Ziyaretin ardından Gaziler ve dernek üyeleri polislere teker teker karanfil vererek başsağlığı diledi.

Haber Ara