Dolar

32,4614

Euro

34,7255

Altın

2.436,74

Bist

9.915,62

Galatasaray'da transfer operasyonu

Aslan'da Dursun Özbek düğmeye bastı ve operasyon başladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-04 00:10:15

Galatasaray'da transfer operasyonu

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in transferler için verdiği süre doluyor... Aslan'ın kurmayları, 2. yarı öncesi taraftarla hem barışmak hem de camiaya umut saçmak için 'yıldız' isimlerden vazgeçmiyor. İşte operasyon öncesi son durum...

SEVİLLA'NIN İNADI KIRILIYOR

Dortmund'dan kiralık olarak gittiği Sevilla'da aradığını bulamayan ve kulübeye hapsolan İmmobile, geçtiğimiz günlerde kendisine sezon başında talip olan Galatasaray'a haber göndermiş ve “Gelmeye hazırım” demişti. Bu haber Cim Bom'u çok heyecanlandırdı ve rotayı İspanya'ya kırmasına sebep oldu. 25 yaşındaki İtalyan yıldızın ayrılmaktaki kararlı tavrı, Sevilla cephesinde de karşılık buldu. La Liga ekibinin, alternatif forvet arayışlarına başladığı öğrenildi. Bunun üzerine Sarı-Kırmızılı yöneticiler, yarım sezon daha kiralık anlaşmanın sahibi Sevilla'nın ve bonservisi elinde bulunduran Dortmund'un şartlarını öğrenmek için tekrar Avrupa seferine çıktı.

SON TEKLİF 2.5 MİLYON EURO

Avrupa seferine çıkan genel sekreter Fatih İşbecer, futbol direktörü Cenk Ergün ve başkanın kardeşi Mehmet Özbek'in bir başkadurağı da Damiao... Sezonu Santos'ta tamamlayan ve bonservisi elinde olan 26 yaşında golcünün menaceriyle Cim Bom'un kurmaylarının masaya oturduğu ve yıllık 2.5 milyon Euro'luk (Yaklaşık 7.7 milyon TL) garanti para teklifini sunduğu öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun menaceri ise, “Bonservis sorunumuz yok. Bunun için son ana kadar Avrupa'dan gelecek tüm teklifleri görmek istiyoruz” yanıtını verdi. Transferde geç kalmak istemeyen Galatasaray kanadı da, “Bize en geç gelecek hafta sonuna kadar kararınızı bildirin” mesajını iletti.

ÖNCE GALATASARAY

Galatasaray, Avrupa turundan eli boş dönmeyi aklına bile getirmiyor ama olası bir sıkıntıya karşı da gardını almış durumda. Ligin ilk yarısında harikalar yaratan Akhisar'ın yıldızı Rodallega, Aslan'ın iç pazardaki favorisi. Sarı-Kırmızılılar'ın 30 yaşındaki oyuncu için başka teklifler de alan Akhisar'a, “Sakın bize sormadan bu oyuncuyla ilgili bir karar vermeyin” telkinini yaptığı öğrenildi. Ligin ilk yarısında 17 maçta 11 gol atarak yıldızlaşan Kolombiyalı'nın da son transferi gözüyle baktığı gelişmeleri yakından izlediği ve kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray fikrine çok sıcak baktığı biliniyor.

Haber Ara