Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Galatasaray'a 2 yıldız oyuncudan sakatlık şoku

Galatasaray, Gençlerbirliği maçı öncesi Eren Derdiyok ve Cavanda'nın sakatlığıyla sarsıldı. Takımda sakat oyuncu sayısı 7'ye yükseldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-10 23:05:40

Galatasaray'a 2 yıldız oyuncudan sakatlık şoku

Ajanslarda yer alan habere göre, Galatasaray'a Gençlerbirliği maçının öncesinde 2 kötü haber daha geldi.

Galatasaray'da Eren Derdiyok ve Luis Pedro Cavanda sakatlandı. Galatasaray'ın Gençlerbirliği kadrosunda Semih, Eren, De Jong, Cavanda ve Serdar yer almayacak.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada, "Son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle çalışmayı tamamlayamayan Eren Derdiyok'un idman sonrası yapılan kontrolünde sağ alt arka adalesinde orta düzeyde (ikinci derece) zorlanma tespit edilmiştir. Aynı antrenmanda sağ ayak bileğine darbe alan Luis Cavanda'nın ise ayak bileğinde kanama (ödem) ve kemik ödemi oluşmuştur. Her iki oyuncumuzun da tedavisine başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

5 OYUNCU DAHA SAKAT

Galatasaray'da Eren Derdiyok ve Cavanda'nın dışında Semih Kaya, De Jong ve Serdar Aziz'in sakatlıkları sürerken, Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou'nun da ufak sakatlıkları bulunuyor.

Öte yandan Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Bruma da kadroda olamayacakken, tribüne gönderilen Igor Tudor da kulübedeki yerini alamayacak.

Haber Ara