Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

FOX TV'deki dizi dalga konusu oldu!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi özellikle son bölümlerde fena halde 'başarısız olmaya' başladı. Dizinin son bölümündeki bir sahne bize bu kadar olmaz dedirtti , mantık hatası seyirci tarafından yakalandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-24 21:15:58

FOX TV'deki dizi dalga konusu oldu!

FOX TV'nin uzun soluklu dizisi Yasak Elma 90. bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana geldi. Son bölümlerde yavaş yavaş kan kaybeden ve seyircisini rakiplerine kaptıran dizinin bir sahnesi kötü bir alay konusu oldu. Sosyal medyada yorumlar yağdı.

Dizinin başrollerinden Halit karakterine hayat veren Talat Bulut'un gidişiyle adeta yaprak dökümü gibi birçok sevilen karakter diziye veda etti. Yapımcı, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan gibi ustalarla arayı kapatmak için el sıkıştı ve onları senaryoya dahil etti.

Ancak planlar dramada yetişmedi. Büyük değişimin ardından dizi ilk hafta reyting listesindeki yerini korumayı başardı ancak düşüş başladı. Reytinglerde ilk 3'ü zorlayan dizi geride kalmaya başladı ve izleyicisini rakip diziye kaptırdı.

Özellikle son bölümde geçen bir sahne seyirciyi çok heyecanlandırırdı. Dizideki mantık hatası seyirci tarafından gözden kaçmadı. Peki 90. bölümde alay konusu olan sahne neydi?

Oğlu Çağatay'ı Yıldız'a 'kaptırmak' istemeyen Gülenay, çeşitli yollar denese de oğlunu Yıldız'dan uzak tutamaz. Yıldız, sevgilisi Çağatay'ı rahatsız etmemek için annesi Gülenay'ın evine kendisi hakkında konuşmak ve anlatmak için de gider.

Gülenay'a elinde bir çiçekle gelen Yıldız, duydukları karşısında şok oluyor. Gülenay oğlumdan uzak dur diyor; “Sen birçok adamla gönül eğlendir, sonra gel benim oğlumu gör ve masum anne rolünü oyna. Kusura bakma yıldız, ben tek çocuğumu servet avcısı bir kızın elinde heba edemem”dedi Yıldız.

Ayrıca Yıldız'ı çok iyi araştırdığı ortaya çıkan Gülenay'ın Şahika'nın oyununa inanması ve onun masum aile kızı rolüne kapılarak Çağatay ile arasını yapmaya çalışması seyircinin tepesini attırdı. 

 
Seyirci, senaryo yazarlarını kötü bir şansa götürdü. Yıldız'ın tüm hayatını araştıran Gülenay, her türlü entrikayı çeviren Şahika'yı neden araştırmadığını yorumladı. Önceki bölümlerde Halit'in nişanlısı olan Şahika, Yıldız'ın ayağını kaydırmak için akıl almaz oyunlar yaptı.

Dizinin o sahnesine yapılan yorumlardan biri de“Bu Feride, o kadar geçmişi biliyor, Halit'in düğününde 3 kadına gelinlik giydirildiğini, Şahika'yla nasıl nişanlandığını bilmiyor, çok mantık hatası var çok…” oldu. 

 

Haber Ara