Dolar

32,4633

Euro

34,7993

Altın

2.439,73

Bist

9.915,62

Fenerbahçe'de Hatem Ben Arfa zamanı!

Fenerbahçe’de uzun süredir yürütülen transfer gündeminde olan Hatem Ben Arfa transferinde artık sona gelindi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-08 09:23:41

Fenerbahçe'de Hatem Ben Arfa zamanı!

Aziz Yıldırım transfer ile ilgili müjdeleri “Bu hafta 4 transfer açıklayacağız” sözleriyle verdi.

Sarı- Lacivertliler'in transfer listesinin ilk sırasında Hatem Ben Arfa yer alıyordu. Mahmut Uslu'nun, “Kulübünden alacağı var. Onu çözmeye çalışıyor” dediği Hatem Ben Arfa, PSG ile anlaşmaya vardı.

SORUNLARI ÇÖZDÜ

Fransız basınında yer alan haberlere göre Ben Arfa, PSG'nin idman tesisleri olan Camp des Loges'de (Ooredoo Training Centre) bulunan eşyalarını topladı. 30 yaşındaki oyuncu, takım arkadaşlarıyla da vedalaştı ve ayrılması kesinleşti. Yine Fransız basınıdaki haberlerde, Ben Arfa'nın PSG ile sorununu çözmesinin ardından yeni takımının bu hafta açıklanacağı kaydedildi!

SATIŞLARI ARTIRACAK

Sarı-Lacivertliler'in uzun süredir görüşme halinde olduğu 30 yaşındaki futbolcu konusunda artık tüm pürüzler giderildi. Fenerbahçe'nin bu hafta açıklayacağı 4 transfer arasında Ben Arfa'nın de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, bu imzayla birlikte kombine ve forma satışlarının da tavan yapmasını bekliyor.

LİMA BEKLEMEDE

Fenerbahçeliler'in çok istediği Lucas Lima transferinde hareketli dakikalar... Sarı- Lacivertliler eğer Hatem Ben Arfa ile anlaşamazsa, Lima'nın işini bitirecek. Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima, 4 sezondur Santos forması giyiyor. Cagliari ile oynanan dünkü hazırlık maçında da taraftarların sık sık ‘Lucas Lima oley' tezahüratları stadı inletti.

Haber Ara