Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Fenerbahçe Beko-Tofaş basketbol maçı saat kaçta başlayacak dev maç hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Fenerbahçe Beko ile TOFAŞ Türkiye Basketbol Ligi'nde zorlu bir mücadeleye çıkacak. Basketbol tutkunları maçın başlama saatini merakla bekliyor. Peki Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat kaçta başlayacak? Dev maçın başlama saati son dakika açıklamasıyla değişti. Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat 15 Mart Pazar günü 13.00'de başlayacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-10 16:23:49

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat kaçta başlayacak dev maç hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Fenerbahçe Beko ile TOFAŞ Türkiye Basketbol Ligi'nde zorlu bir mücadeleye çıkacak. Basketbol tutkunları maçın başlama saatini merakla bekliyor. Peki Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat kaçta başlayacak? Dev maçın başlama saati son dakika açıklamasıyla değişti. Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat 15 Mart Pazar günü 13.00'de başlayacak. 

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı saat kaçta

Fenerbahçe Beko – Tofaş, maçı başlama saati 13.00 olarak duyuruldu. Daha önce maçın başlama saati 15.15 olarak açıklanmıştı.

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı Tivibu Spor 2, kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı hangi gün oynanacak?

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı 15 Mart Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı son dakika duyurusu! Başlama saati değişti

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 15 Mart Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynayacağı Tofaş müsabakasında saat değişikliğine gidilmiştir. Daha önce saat 15.15'de oynanacağı açıklanan ilgili maç, aynı gün saat 13.00'da başlayacaktır.

Karşılaşma için bilet satın alan ancak saat değişikliği nedeniyle mücadeleye iştirak edemeyecek taraftarlarımıza, izlemeleri gereken iade prosedürü hakkında SMS yoluyla bilgilendirme yapılacaktır."

Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası var

TBF, Fenerbahçe Beko'ya, geçtiğimiz sezon Anadolu Efes maçında yaşanan olaylardan dolayı 5 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Fenerbahçe Beko'nun mevcut 'seyircisiz oynama cezası' nedeniyle Fenerbahçe taraftarına deplasman tribünü bilet satışı yapılmayacak. 216-217-218-324-325-326-327 No'lu deplasman tribünü biletleri bu maçta TOFAŞ taraftarına açık olup, dileyen basketbol severler buradan bilet satın alabilecektir. Salon içerisine TOFAŞ ürünleri dışında herhangi bir takım ürünleriyle girilmesi yasaktır. Tespit edilen kişiler salon dışına çıkarılacaktır. 

Fenerbahçe Beko-Tofaş maçı analizi

Ligde oynadığı son 6 maçtan galibiyetle ayrılan, 7Days Eurocup'ta da hafta içinde evinde Partizan NIS'i yenerek TOP16 yolunda önemli bir adım atan Mavi Yeşilliler, taraftarı önündeki galibiyet serisini bu maçta da sürdürmeye çalışacak. Ligde 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle (averajla) üçüncü sırada bulunan Bursa ekibinde sakatlığı bulunan Muhaymin Mustafa karşılaşmada forma giyemeyecek. Turkish Airlines Euroleague'de 15 Kasım Cuma günü deplasmanda oynadığı CSKA Moskova maçını 88-70 kaybeden Fenerbahçe Beko da BSL'de 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle (averajla) dördüncü sırada yer alıyor.

 

Haber Ara