Dolar

32,5517

Euro

34,8924

Altın

2.430,93

Bist

9.645,02

Fatih üniversitesi'ne yeni rektör

Fatih Üniversitesi'ne kayyum atanması üzerine Ardahan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz buraya rektör olarak atandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-27 16:04:44

Fatih üniversitesi'ne yeni rektör

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, İstanbul'daki Fatih Üniversitesine rektör olarak atandı.

AA'nın haberine göre Korkmaz, ARÜ Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda düzenlediği toplantıyla üniversitenin akademik kadro ve personeline veda etti.

Bir süre önce Fatih Üniversitesinin de bağlı bulunduğu Türkiye Sağlık ve Tedavi Vakfına kayyum atandığını hatırlatan Korkmaz, üniversite mütevelli heyetinin kendisine rektörlük teklif ettiğini ve bu görevi kabul ettiğini belirtti.

Korkmaz, Ardahan'daki görev süresinin ağustos ayında zaten dolacağını ifade ederek şunları kaydetti: 

"Ardahan'da çok güzel başarılara imza attık. Bu nedenle ben tanrının çok şanslı bir kuluyum ki böyle güzel insanlarla yoldaşlık etmeyi bana nasip etti. Onlarla birlikte yaptık burayı. Ben rektördüm ama tüm arkadaşlarla birlikte başarı sağladık. Bu insanlar bu rüyanın kurulmasında, gerçekleşmesinde çok büyük katkıları olan insanlardır ve her biri, içinde cenneti taşıyan insanlardır." 

Ardahan Üniversitesinin aşkı olduğunu belirten Korkmaz, "Ardahan Üniversitesi çok hızlı bir şekilde büyüdü. Sekiz yıl önce tek başıma geldim Ardahan'a, bugün 5 bin kişilik bir ailenin yüreği, kalbi olarak ayrılıyorum. Kafkasya'nın ruhunu Ardahan'dan dünyanın başkenti olan İstanbul'a taşımak istiyorum. Bu misyon aynen orada da devam edecektir." dedi.

Konuşması sırasında duygulanan Korkmaz, yarın Ardahan'dan ayrılacağını bildirdi. 

Haber Ara