Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'Fatih Terim, Aykut Kocaman'ı çekemiyor!'

Atiker Konyaspor'un 2. Başkanı Fatih Yılmaz, Radyospor'daki Haber Aktif programında ses getirecek açıklamalar yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-10 23:53:00

'Fatih Terim, Aykut Kocaman'ı çekemiyor!'

Fenerbahçeli oyuncu Aatif için resmi teklifte bulunduklarını aktaran Yılmaz: "Aatif için sözlü olarak görüştük. Hoca ile görüşüp karar vereceğini söylediler. Fenerbahçe başkanına resmi olarak teklifimizi ilettik. Sıkıntı olmazsa Aatif'ı kadromuzda görmek istiyoruz.

Fenerbahçe'den gelecek teklife göre bir bedel ödeyebiliriz. Şu an için beklemedeyiz. Aatif dışında 3-4 oyuncu alternatifimiz de var. Biz Salih Uçan'ı da istiyoruz. Salih Uçan konusu da konuşuluyor. Bu konu menajerler arasında konuşuldu. Henüz bir gelişme yok." dedi.

Konyaspor'un Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil ettiklerini dile getiren Yılmaz: "Ülkemizi Avrupa'da iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Hakem hataları olmasaydı Avrupa Ligi'nde daha başarılı olabilirdik." diye konuştu.

"FATİH TERİM, AYKUT KOCAMAN'I ÇEKEMİYOR, KISKANIYOR"

Milli Takım ile ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulunan Fatih Yılmaz: "Milli Takım'a oyuncu gönderememe olayını Fatih Terim'in şahsi bir durumu olduğunu düşünüyorum. Aykut Kocaman Türkiye'nin en iyi değerlerinden birisi ve bu takımdan oyuncu alınmıyor.

Türkiye'nin en çok koşan takımı Konyaspor. Bu takımın dikkate alınması lazım ve Fatih Terim'in şahsi durumları bırakıp, oyuncuları Milli Takım'a alması gerekiyor. Aykut Kocaman'ı çekememezlik ve kıskançlık olduğunu düşünüyoruz.

Bizim düşüncemiz bu yönde. Fatih Terim Aykut Kocaman'ı çekemiyor ve Konyaspor'dan oyuncuları Milli Takım'a almıyor. Konya halkı olarak Milli Takım'a Konya'daki maçlarda her zaman tam destek verdik.

Ömer Ali Şahiner ligdeki en iyi oyunculardan biri ancak Milli Takım'da şans bulamıyor. Biz oyuncularımızın Milli Takım'a alınmasını istiyoruz. Emek veren oyuncularımız karşılığını alsın."şeklinde konuştu.

Haber Ara