Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Facebook şifremi unuttum: Facebook hesap bilgileri ve şifre nasıl geri alınır?

Dünya çapındaki insanların, arkadaşlarıyla veya ailesi ile iletişim kurmasını sağlayan en yaygın sosyal medya platformlarından birisine Facebook adı verilmekte. Facebook sosyal medya uygulaması 4 Şubat 2004 tarihinde Mark Zuckerberg tarafından kurulmuştur. Günbe gün artan kullanıcı sayısına sahip olan Facebook eşsiz özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmekte. Facebook hakkında en çok araştırılan konulardan birisi de Facebook şifremi unuttum işlemidir. Sizler için Facebook hakkında merak edilen tüm detayları derledik.Facebook hesap bilgileri ve şifre nasıl geri alınır?Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Facebook nedir? İşte tüm detaylar…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 11:02:00

Facebook şifremi unuttum: Facebook hesap bilgileri ve şifre nasıl geri alınır?

4 Şubat 2004 yılından beridir hayatımızın bir parçası haline gelen Facebook uygulaması, Amerikalı Mark Zuckemberg tarafından kurulmuş olan sosyal medya ağıdır. Bu sosyal medya uygulaması 2 yıl içerisinde büyük oranda çıkış yapmıştır. Bununla birlikte günümüzde en çok tercih edilen uygulama arasında yerini almaktadır. Facebook uygulamasının günümüzde 2 milyar kullanıcısı bulunmaktadır. Bu uygulama hakkında kullanıcıların yaşadığı en büyük sorunlar arasında genellikle Facebook hesap bilgilerinin unutulması sorunudur. Facebook geliştiricileri kullanıcılar için bir iyilikte yaparak yaşadıkları bu soruna çözüm üretilmiştir.Sizler için detaylı bir şekilde anlattık.Facebook giriş işlemi nasıl yapılır? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız.

Facebook Nedir?

Facebook sosyal medya uygulaması;insanların çevrelerindekiler ve ailesi ile iletişim kurmasını sağlayan bir platformdur. Bunların yanı sıra ayrıca ücretsiz bir şekilde video, fotoğraf veya durum gibi özellikleri kullanmanızı da sağlamaktadır.

Facebook Giriş İşlemi

Facebook sosyal medya hesabına giriş yapma işlemi oldukça kolaydır. Facebook giriş işlemi öncelikle yapmanız gereken sadece edinmiş olduğunuz mail adresiniz ve Facebook için belirtilmiş olduğunuz şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Bu linkten https://tr-tr.facebook.com/ işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook Şifremi Unuttum

Facebook uygulaması hakkında en sık sorulan sorulardan biriside şifremi unuttum ne yapmalıyım sorusu gündeme gelmekte. Facebook şifresini unutan kullanıcılar şu adımları takip edin;

  • Öncelikle Facebook uygulamasına gidiniz.
  • Ardından şifremi unuttum yazan seçeneğe tıklayınız.
  • Daha sonra burada şifrenizi yenilemeniz için birkaç seçenek mevcuttur.
  • Bunlardan biri ise genellikle telefon veya e-postaya giden kod olmakta.
  • Eğer ki E-posta ya da telefon numaranız kayıtlı ise; kayıtlı olan hesaplarınıza gelen kodu giriniz. Bunları yaptığınız takdirde şifrenizi yenileyebilir tekrar bir şifre kurabilirsiniz.

Facebook hesabı geri nasıl alınır?

Facebook hesap bulma sayfasına gidip e-posta adresi ya da telefon numaranızı verilen boşluğa girin. Boşlukta 'telefon veya e-posta' yazsa da, Facebook kullanıcı adınızla da giriş yapabilirsiniz. Hesabınızı bulduktan sonra hesabınızın ile ilgili güvenlik bilgilerini ve doğrulama adımlarını geçtiğinizde size yeni şifre tanımlama hakkı verilecek. Yüksek güvenlikli şifre seçerek hesabınızı kurtarmış ve yeni bir şifre ile güvenlikli hale almış olacaksınız.

Haber Ara