Dolar

32,4564

Euro

34,7498

Altın

2.435,42

Bist

9.915,62

Esnaf ve sanatkara mart ayı kira desteği ne zaman verilecek?

Esnaf ve sanatkara mart ayı kira desteği ne zaman verilecek? Kovid-19 nedeniyle işlerinde sorun yaşayan esnaf ve sanatkarlar için aylık kira desteği veriliyordu. Uzun süredir devam eden kira desteğinin 2021 Mart ayında ödenecek olan tutarı ve zamanı da ayrı bir merak oluşturdu. Ruhsar Pekcan, destek bekleyen esnaf ve sanatkarlar için resmi twitter hesabından, ödemelerin başladığını duyurdu. 'Kira desteği ne zaman yatacak, mart ayında esnafa kira desteği hangi gün hesaba yatacak?' sorularının yanıtı...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-20 14:06:45

Esnaf ve sanatkara mart ayı kira desteği ne zaman verilecek?

Kovid-19 nedeniyle işlerinde sorun yaşayan esnaf ve sanatkarlar için aylık kira desteği veriliyordu. Uzun süredir devam eden kira desteğinin 2021 Mart ayında ödenecek olan tutarı ve zamanı da ayrı bir merak oluşturdu. Ruhsar Pekcan, destek bekleyen esnaf ve sanatkarlar için resmi twitter hesabından, ödemelerin başladığını duyurdu. "Kira desteği ne zaman yatacak, mart ayında esnafa kira desteği hangi gün hesaba yatacak?" sorularının yanıtı... Esnaf ve sanatkara mart ayı kira desteği ne zaman verilecek?

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan resmi Twitter hesabından esnaf ve sanatkarlar için mart ayında ödenecek olan kira desteğinin detaylarını paylaştı. Pekcan "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasını yaptı.

myyy

Haber Ara