Dolar

32,4614

Euro

34,7255

Altın

2.436,74

Bist

9.915,62

Erdoğan ve Maduro'nun geçmişteki ortak özelliği

Erdoğan ile Maduro'nun Külliyesi'ndeki buluşma sırasında iki liderin geçmişteki ortak özelliği dikkatleri çekti. Erdoğan geçlik yıllarında İETT'de işçilik yapmış ve futbol takımında görev almıştı. Maduro ise ülkesinde otobüs şoförlüğü yapmıştı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 16:55:32

Erdoğan ve Maduro'nun geçmişteki ortak özelliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu törenle karşıladı.

Erdoğan ile Maduro'nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki buluşma sırasında, iki liderin geçmişteki ortak özelliği dikkatleri çekti. Erdoğan geçlik yıllarında İETT'de işçilik yapmış ve futbol takımında görev almıştı. Maduro ise ülkesinde otobüs şoförlüğü yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maduro'yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısında karşıladı. İki ülke heyetlerinin takdimi sonrasında Erdoğan ve Maduro, merdivenlerde Türkiye ve Venezuela bayrakları önünde el sıkışarak poz verdi.

GEÇMİŞTEKİ ORTAK ÖZELLİK

Görüşmede dikkati çeken bir detay bulunuyor. İki liderin geçmişlerinde ortak özellik var. Maduro'nun da gençliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi taşıma alanında görev aldığı biliniyor.

Erdoğan İETT'de işçilik, Maduro ise ülkesinde bir dönem otobüs şoförlüğü yapmış 

İETT GÜNLERİ

Erdoğan, 24 Temmuz 1974 tarihinde İETT'de işçi olarak görev aldı. Erdoğan, kısa süre sonra İETT Spor Kulübü'nde futbol oynamaya başladı.

39_4

 

Haber Ara