Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Erdoğan: İdam talebini yok sayamayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki evinin önünde halka hitap ettiği konuşmasında darbe girişimiyle ilgili çok sert açıklamalarda bulunuldu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-18 04:46:37

Erdoğan: İdam talebini yok sayamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde halka hitap ettiği konuşmasında, cuntacıların seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümete yönelik darbe girişimiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Halkın idam talebine ilişkin Erdoğan, "İdam talebini yok sayamayız, muhalefetle görüşülecek" mesajını verdi.

Ajanslarda yer alan habere göre; Kısıklı'daki evinin önünde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “İdam isteriz” sloganlarına “Sizin bu talebinizi biz yok sayamayız” diye cevap verdi. Erdoğan, hükümetin bu konuyu muhalefetle görüşeceğini ve mutlaka bir karara varılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'daki evinin önünde halka seslendi.

Erdoğan, buradaki konuşmasında “İdam isteriz” sloganlarına “Sizin bu talebinizi biz yok sayamayız” karşılığını verdi.

“İdam isteriz” sloganları ve tekbir sesleri eşliğinde konuşan Erdoğan'ın konuya dair ifadeleri şöyle:

“İdam konusunda mutlaka bir karara varılacaktır. Kardeşlerim sizin bu talebinizi hükümet olarak da devlet olarak da biliyoruz, duyuyoruz. Sizin bu talebinizi biz yok sayamayız. Demokrasilerde halk ne diyorsa odur. Bu konuyu öyle zannediyorum ki, hükümetimiz ana muhalefetiyle görüşmek suretiyle mutlaka bir karara varılacaktır.”

Haber Ara