Dolar

32,2756

Euro

34,8885

Altın

2.432,11

Bist

10.102,34

E okul ne zaman kapanıyor? e okul kapandı mı? E okul erişimi ne zaman son?

E okul ne zaman kapanıyor? Velilerin ve öğrencilerin yakın takipte olduğu e-okul için araştırmalar başladı. Gündeme oturan 'e okul kapandı mı?' sorusuna yanıt aranıyor. Öğrenciler son notlarını öğrenip, not ortalamalarıyla, karnelerinin nasıl geleceğini hesap etmeye başladı. Peki ama E okul erişime ne zaman kapanacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-13 12:56:43

E okul ne zaman kapanıyor? e okul kapandı mı? E okul erişimi ne zaman son?

Velilerin ve öğrencilerin yakın takipte olduğu e-okul için araştırmalar başladı. Gündeme oturan "e okul kapandı mı?" sorusuna yanıt aranıyor. Öğrenciler son notlarını öğrenip, not ortalamalarıyla, karnelerinin nasıl geleceğini hesap etmeye başladı. Peki ama E okul erişime ne zaman kapanacak?

E okul ne zaman kapanıyor?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, özel durumlar haricinde kesintisiz olarak erişime açık. Şimdilerde yaşanan yoğunluk nedeniyle e-okulun kapandığı düşünülüyor.

Getiğimiz dönemlerde e-okul erişimi kapatılsa da artık okulun son dönemine kadar sisteme erişim sağlanabiliyor.

E okul kapandı mı?

Yoğunluk nedeniylee ulaşılamayan e-Okul sisteminin kapanması söz konusu değil. Sisteme erişmek için sayfayı güncelleyerek bir kez daha giriş yapmayı deneyin.

Takdir belgesi kaç puanla alınır? Teşekkür ve takdir belgesi puanı hesapla | Takdir Teşekkür belgesi not ortalaması hesaplama

Haber Ara