Yazar Doç. Dr. Eren Alper YILMAZ yazısında 'ABD güçleri, Venezuela'da başta başkent Karakas olmak üzere, Miranda, Aragua ve La Guaira eyaletlerinde pek çok saldırı düzenledi.' ifadelerine yer verdi.
Yazının devamı için tıklayınız
Yazar Doç. Dr. Eren Alper YILMAZ yazısında 'ABD güçleri, Venezuela'da başta başkent Karakas olmak üzere, Miranda, Aragua ve La Guaira eyaletlerinde pek çok saldırı düzenledi.' ifadelerine yer verdi.
Yazının devamı için tıklayınız
İngiltere'de devlet sırlarını ABD'li pedofili Jeffrey Epstein ile paylaşmakla suçlanan Peter Mandelson, polis tarafından gözaltına alındı.
ABD güçlerinin, Suriye'nin Haseke vilayetindeki Kasrak askeri üssünden çekilerek Irak'a doğru yeniden konuşlanmaya başladığı bildirildi.
İsrail Miras Bakanı Amichay Eliyahu, Ürdün Vadisi'nindeki Sartaba zirvesinde İsrail bayrağı dikerek 'Bizim olanı geri kazanıyoruz' dedi.
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Bağdat temasları kapsamında Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir araya geldi. Barrack görüşmede, Irak'ta kurulacak yeni hükümetin oluşumuna dair ABD vizyonunu aktardı.
ABD ile Rusya arasındaki nükleer silahların azaltılması anlaşması START'ın süresinin dolmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nükleer güçlerini geliştirmenin mutlak bir öncelik olduğunu belirtti.
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, dünyada insan haklarının tam ölçekli bir saldırı altında olduğunun altını çizerek, 'Filistin'de iki devletli çözümün herkesin gözü önünde adım adım ortadan kaldırıldığını' ifade etti.