Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İngiltere'den şoke eden Covid itirafı: 'Ölü sayısını şişirdik'

Brexit Partisi Barnsley'den eski milletvekili adayı ve gazeteci Jim Ferguson'un kanalına konuşan İngiltere'nin pandemi dönemi resmi yetkililerinden John Olooney şoke edici itiraflarda bulundu.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-09 10:03:51

İngiltere'den şoke eden Covid itirafı: 'Ölü sayısını şişirdik'

Fergusun, sosyal medya hesabı X'teki video paylaşımında salgın dönemiyle ilgili itirafı İngiliz bir yetkilinin ağzından aktardı.

1_443

Görüntülerde herkesi şaşırtan itirafta bulunan Birleşik Krallık Cenaze İşleri Kurumu Başkanı John Olooney, "Pandemi döneminde her ölüm vakasını Kovid kaynaklı olarak raporladık, hükümet görevlileri hastalığa bağlı ölüm sayısının yüksek gösterilmesini istiyordu." dedi.

AŞILARDAN SONRAKİ ÖLÜMLERDE YÜZDE 300 ARTIŞ

Gazetedci Ferguson ise açıklamayı şöyle aktardı:

İngiliz İşadamı ve Cenaze Evi Direktörü John Olooney, pandemi sırasında ve sonrasında yaşanan şaşırtıcı deneyimleri anlatıyor.

Hükümet yetkilileri, insanların Kovid'den ölmemesine rağmen sayıları artırmak için ölümlerin Kovid ölümleri olarak listelenmesi talimatını verdi.

1922 Komitesi'nin başkanı Sir Graham Brady, uzmanlar tarafından kendisine bu olay gerçekleşmeden önce ölümlerde bir patlama olacağı söylendiği ve bilgilendirildiği için suçlanmıştı.

"Ne olacağını biliyordu. Ne olacağı ona söylendi"

Sör Graham Brady'ye yanında götürdüğü çok sayıda delil verildi.

"Yeni bir salgın ilan edecekler"

Aşılamanın başlamasından sonra ölümlerde %300 artış. Remdesivir, Kovid teşhisi konulan ve listede yer alan kişilere büyük miktarlarda reçete edildi.

İngiliz Hastanelerinde suistimal yaşandı. Remdesivir Afrika'da Anthony Fauci tarafından yaygın olarak kullanıldı.

Bu da insanların kendi vücut sıvılarında boğulmasına neden oldu. Remdesivir'in belirtileri nefes almada zorluk olarak sıralandı. Peki neden bu ilacı solunum hastalarına veriyorsunuz?

İnsanların damarları, bazı durumlarda atardamarların yüzde 80'ini dolduran tuhaf beyaz bir yapıyla tıkanmıştı.

Turbo kanserler alışılagelmişin dışındadır ve çok sayıda insan aniden 4. evre kansere yakalanmaktadır."

Haber Ara