Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Hindistan'da tecavüze uğrayan o kadından Taliban hatırası

Son zamanlarda mide bulandıran görüntülerle sosyal medyada gündem olan Hindistan, geçtiğimiz gün 7 kişinin tecavüz saldırısına uğrayan kadınla yeniden gündemde... Hindistan polisi, İspanyol kadını kocasıyla beraber döven şüphelilerin tamamının yakalandığını duyurdu. Mağdur kadın Taliban ile hatıra fotoğrafını paylaşmıştı.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-07 22:39:56

Hindistan'da tecavüze uğrayan o kadından Taliban hatırası

Korkunç tecavüz saldırısının ardından sosyal medyada farklı tarihlerde ülkeye gelen turistlere yönelik sapkın saldırı görüntüleriyle gündem olan Hindistan, sosyal medyada konuşuluyor. Hindistan polisi son olayda 8 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

7_42

Olayın ardından mahkemede tecavüze uğrayan kadının eşine 1 milyon Rupi tazminat, törenle takdim edildi.

OLAYA KARIŞAN 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hindistan polisi, dünya turuna çıkmış İspanyol çifti dövdükten sonra kadına toplu tecavüz ettiği iddia edilen 8 kişinin tamamını yakaladı.

3_222

Yakalanan şüpheliler halatlarla bağlanarak karakola götürüldü. Şüphelilerin yüzlerine siyah çuvallar geçirilerek kimlikleri gizlendi.

TAZMİNAT TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Suçlular yakalandıktan sonra toplu tecavüze uğrayan İspanyol motosikletçi kadının eşine 1 milyon Rupi tazminat, törenle takdim edildi.

Ödenen para yaklaşık 381.553,15 TL'ye denk geliyor.

ÇADIR KURDUKLARI SIRADA SALDIRIYA UĞRADILAR

Saldırıya uğradıklarını bir video ile duyuran İspanyol çift, çıktıkları dünya turunun Hindistan ayağında geceyi geçirmek için çadır kurdukları sırada cinsel ve fiziksel saldırıya uğradıklarını açıklamıştı.

2_399

Hindistan polisi pazar günü yaptığı açıklamada, 3 kişinin gözaltına alındığını ifade etmişti.

TÜM SUÇLULAR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Suçluların tamamını yakalayan Dumka bölgesi polisi dün yaptığı açıklamada tüm suçluların yakalandığını duyurdu.

4_139

Açıklamada, “01.03.2024 tarihinde Hansdiha karakolu bölgesinde yabancı bir kadına cinsel saldırı olayına karışan 8 suçlunun tamamı gözaltına alındı ve tüm suçlular hakkında detaylı soruşturma başlatıldı” ifadelerine yer verildi.

"ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Eşiyle birlikte dövüldükten sonra 8 erkeğin toplu tecavüzüne uğrayan genç kadın ve kocası polis tarafından bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmıştı.

8_35

Genç kadın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yüzüm böyle görünüyor ama en çok acıtan şey bu değil. Öleceğimi düşündüm" diye konuşmuştu.

TALİBAN'LA FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Saldırıya uğrayan çift dünyayı motosikletleriyle gezerek bunu sosyal medya hesaplarında paylaşıyordu.

6_58

Genç kadın Hindistan gezileri öncesinde gittikleri Afganistan'dan Taliban yönetimi ile fotoğraflarını paylaşarak, “Bugün Afganistan'ı gezdim, o kadar zıtlık ve tarihle dolu bir ülke ki. Elimdeki Taliban'la gördüğünüz ilk ve tek fotoğraf bu. Ülkede bir ay kaldıktan sonra Pakistan'a doğru yola çıktığımız zamandı. Asla unutamayacağımız bir ülke” ifadelerini kullanmıştı.

1_440

İspanyol çift Hindistan'da saldırıya uğramadan önce Afganistan ve Pakistan gibi ülkeleri de motosikletle gezerek buralardan da paylaşım yapmıştı.

Ekran Alıntısı_666

Haber Ara