Dolar

32,1395

Euro

34,9371

Altın

2.428,25

Bist

10.656,96

Bill Clinton'dan 'First Lady' konuşması

Bill Clinton, Demokratların kongresinde eşinin resmen başkan adayı ilan edilmesi sonrası 'First Lady' olarak bir konuşma yaptı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-27 14:47:11

Bill Clinton'dan 'First Lady' konuşması

Clinton, normalde first lady adaylarının yaptığı konuşmayı yapan ilk erkek oldu. Konuşmasına Hillary Clinton'la nasıl tanıştığını anlatarak başlayan Bill Clinton, stajyer Monica Lewinsky ile yaşadığı skandal ilişkiden ise hiç bahsetmedi.

Parti kongresindeki bu 10. hitabında kişisel hayatından hiç olmadığı kadar fazla bahseden Bill Clinton, “1971 baharında bir kızla tanıştım. Sarı saçları vardı, büyük bir gözlük takıyordu ve makyajsızdı” diyerek söze girdi. Konuşmasında kendisini Hillary Clinton'ın hayatından geçen bir yolcu gibi gördüğü izlenimi yaratan Bill Clinton, şu ifadeleri kullandı:

“Tüm hayatım boyunca tanıştığım en iyi değişim yaratan kişi. Bu kadın hiçbir zaman statükolarla tatmin olmadı. Her zaman topu daha ileri atmaya çalıştı. İşte böyle bir insan.”

​HILLARY CLINTON: CAM TAVANDAKİ EN BÜYÜK ÇATLAK

Hillary Clinton da kongrede yayımlanan videosunda şu ifadeleri kullandı:

“Bana öyle büyük bir onur verdiniz ki. Cam tavandaki en büyük çatlağı oluşturduğumuza inanamıyorum. Bunu mümkün kılmak için çalışan herkese teşekkürler. Bu sizin zaferiniz, sizin geceniz.”

 

Haber Ara