Dolar

32,2603

Euro

34,7385

Altın

2.403,98

Bist

10.208,65

Donald Trump, Suudi Kraldan nasıl para istediğini anlattı

Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'den nasıl para istediğini anlattı: 'Sizi korumak için kıçımızı yırtıyoruz ve sizin çok paranız var.'

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-28 14:10:47

Donald Trump, Suudi Kraldan nasıl para istediğini anlattı

ABD Başkanı Donald Trump yeni bir açıklamasıya daha gündem oldu. Trump, seçmenlerie seslendiği bir sırada Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'den nasıl para istediğini anlattı. Trump şu ifadeleri kullandı:

"Suudi Kral'ı severim. Kral'a 'Sizi korumak için kıçımızı yırtıyoruz ve sizin çok paranız var' dedim. O da 'Beni neden aradın ki? Daha önce kimse (herhangi bir ABD Başkanı) beni bu nedenle aramamıştı' dedi. Ben de 'Onlar salaktı da ondan' dedim ve parayı yolladı."

İŞTE O ANLAR

"BİZ OLMASAK KRAL 2 HAFTA DAYANAMAZ"

Trump, daha önce de Suudi Arabistan Kralı Salman'ı, "ABD'nin desteği olmadan iki hafta bile iktidarda kalamazsınız" ifadeleriyle uyardığını söylemiş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Suudi Arabistan'ı biz koruyoruz. Zengin olduklarını söyleyebilirsiniz. Kral Salman'ı seviyorum. Ama krala, 'Sizi biz koruyoruz. Biz olmadan orada iki hafta bile kalamazsınız. Bundan dolayı askeri harcamalar için para ödemek zorundasınız' dedim."

Haber Ara