Dolar

32,5160

Euro

34,8202

Altın

2.425,65

Bist

9.695,21

Dokunulmazlık gecesinde dikkat çeken kare

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişiklik teklifinin görüşmelerinin sürdüğü TBMM Genel Kurulunda Bahçeli ve Türkeş’in sohbet ettiği an objektiflere yansıdı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-18 08:57:01

Dokunulmazlık gecesinde dikkat çeken kare

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişiklik teklifinin görüşmelerinin sürdüğü TBMM Genel Kurulunda Bahçeli ve Türkeş'in sohbet ettiği an Hürriyet'ten Selahattin Sönmez'in objektifine böyle yansıdı.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, teklifin ikinci maddesi için oy kullanmaya giderken MHP grubunun ilk sırasında oturan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre sohbet etti.

Kısa süren sohbetin ardından Türkeş oyunu kullanmak üzere Bahçeli'nin yanından ayrıldı.

doknl

BM

TURKES

Bahçeli'ye yakın isimlerden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, o fotoğrafı Habertürk TV'ye yorumladı. "İNSANİ VE MEDENİ BİR TAVIRDAN İBARETTİR"

"İnsani ve medeni bir tavırdan ibarettir" diyen Yalçın, anlam yüklenmemesini, Türkeş'in hal hatır sorduğunu söyledi. BAHÇELİ'Yİ GÖRÜŞMELERİN SONUNA KADAR KALACAK MISINIZ SORUSU GÜLDÜRDÜ

"Ne olursa olsun geçmişte yakın diyalogları var" diyen Yalçın, Türkeş'in "Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız" sorusunun gülüşmelere neden olduğunu aktardı.

Haber Ara