Dolar

32,4992

Euro

34,9219

Altın

2.432,09

Bist

9.716,77

“Doğu Perinçek delilikten geçinen tek insan olarak tarihe geçecek”

Doğu Perinçek'in 'Diyarbakır'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Muş'ta Türk bayraklarıyla yürünüyor. HDP'nin kapatılması PKK'ya yaramaz! HDP kapatılırsa kimse dağa çıkamaz.' açıklamaları sosyal medya kullanıcıları 'Doğu Perinçek delilikten geçinen tek insan olarak tarihe geçecek' yorumları ile tepki gösterdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-19 16:03:03

“Doğu Perinçek delilikten geçinen tek insan olarak tarihe geçecek”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı bir televizyon programında HDP'nin kapatılma davası hakkında açıklamalarda bulundu. Perinçek açıklamasında, ''Diyarbakır'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Muş'ta Türk bayraklarıyla yürünüyor. HDP'nin kapatılması PKK'ya yaramaz! HDP kapatılırsa kimse dağa çıkamaz.'' ifadelerine yer verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları 'Fakat hela olsun adama. Her şizofren tedavi olur bu arkadaş yıllardır ufak mufak parti yönetiyor. Ailesini geçindirdi. Bi oğlunu Çin'de diğer oğlunu Rusya'da okuttu. Siyasetini boşverin delilikten geçinen tek insan olarak tarihe geçecek.' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

11

Haber Ara