Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt dizisi ne zaman yayınlanacak?

Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt dizisi ne zaman yayınlanacak? ATV ekranlarında Kurtlar Vadisi tadında yeni bir dizi yayın hayatına başlıyor. Osman Sınav imzası ile yayınlanacak dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Dizinin fragmanı bir kaç gün içinde yüz binlerce kişi tarafından izlendi. Konusu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden merakla beklenen Yalnız Kurt dizisi merakla bekleniyor. Başrollerinde Hasan Deniz Yaran, Kürşat Alnıaçık ve Damla Colbay'ın rol alacağı dizi reytinglerde üst sıralarda uzunca süre kalacak gibi görünüyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-24 16:33:58

Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt dizisi ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarında efsane bir dizi daha izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tadında bir dizi olması beklenen Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yalnız Kurt'un Golyat'a karşı büyük bir savaş vereceği belirtildi. EDHO'nun yayın hayatına son vermesi ile şok olan EDHO hayranları Yalnız Kurt dizisinin yayınlanmasını dört gözle bekliyor.

Yalnız Kurt ne zaman başlayacak?

Yalnız Kurt dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kurtlar Vadisi tadında olacağı söylenen Yalnız Kurt'un 28 Ocak'ta ATV ekranlarında yayınlanacağı açıklandı.

Yalnız Kurt dizisi ne zaman yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisinin hangi tarihte yayınlanacağı merak konusu haline gelmişti. Dizi 28 Ocak Cuma günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

Yalnız Kurt'un yayınlanan ilk fragmanında "Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür! Ama artık yeter! Unutma, unutturma! Bizim olduğumuz her yerde onlar da vardı! Kanlı tuzaklar, kirli oyunlar, hain planlar, ihanetler, cinayetler! Efsane yeniden başlıyor! Dumanlı dağ börüsü, dulkadir delisi, ademler evreni, islam dini kuvveti, seksen bin er heybeti, kara kılıcın keskini, sahar okların temreni; yalnız kurt; Eli kanlı kuklacıya, acımasız canavar Golyat'a karşı!" denildi

Yalnız Kurt hakkında?

Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav'ın yapımcılıoğında hayata geçen aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisidir.

Yalnız Kurt, Sinegraf yapım şirketi tarafından yapılıyor. Dizi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Ayrıca dizi, Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

Yalnız Kurt oyuncuları kimler?

Hasan Deniz Yaran
Kürşat Alnıaçık
Damla Colbay
Murat Han
Polat Bilgin
Gökhan Soylu
Deniz Evin
Cihan Ünal
Yaprak Medine

Golyat nedir? Golyat kimdir? Golyat gerçekte var mı?

Haber Ara