Dolar

32,2137

Euro

35,0255

Altın

2.502,23

Bist

10.643,58

Mahkum ne zaman başlıyor? Mahkum yeni sezon kadrosunda kimler var? Mahkum dizisinin oyuncuları değişti mi?

Mahkum ne zaman başlıyor? Mahkum yeni sezon kadrosunda kimler var? En çok izlenen dizilerin başında gelen ve reytingleri alt üst eden Mahkum dizisinin yeni sezonu merak ediliyor. Dizinin kadrosunda yeni isimlerin yer alacağı konuşuluyor. Peki Mahkum dizisinin oyuncuları değişti mi? Dizi hangi ayda başlıyor? İşte detaylar!

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-24 14:12:44

Mahkum ne zaman başlıyor? Mahkum yeni sezon kadrosunda kimler var? Mahkum dizisinin oyuncuları değişti mi?

En çok izlenen dizilerin başında gelen ve reytingleri alt üst eden Mahkum dizisinin yeni sezonu merak ediliyor. Dizinin kadrosunda yeni isimlerin yer alacağı konuşuluyor. Peki Mahkum dizisinin oyuncuları değişti mi? Dizi hangi ayda başlıyor? İşte detaylar!

Mahkum ne zaman başlıyor?

Sezon finaline girdikten sonra dört gözle beklenen Mahkum dizisinin çekimlerine başlandı. Edinilen bilgilere göre Mahkum'un 15 Eylül'de izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yapılan açıklamalara göre; Mahkum dizisinin yeni sezonu 15 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Mahkum yeni sezon kadrosunda kimler var?

Mahkum dizisinin yeni oyuncuları; Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Erdal Küçükkömürcü, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu ve Cem Söküt olacak.

Dizinin konusu

Fırat Bulut (Onur Tuna), başarılı bir Cumhuriyet Savcısıdır. Bir sabah uyandığında kendini eşinin ve çocuğunun katili olarak cezaevinde bulur. Hafıza kaybı geçirmiştir ve hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tüm Türkiye Fırat'ı çocuk ve kadın katili olarak tanımaktadır. Fırat adını temize çıkarmak için mücadele etmektedir.

Haber Ara