Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman başlayacak?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman başlayacak? Yayınlanan tanıtım fragmanında tarihe 'Kanlı Noel Gecesi' olarak geçen bir sahne ile izleyiciyi adeta büyüleyen yapım Bir Zamanlar Kıbrıs'ın konusu merak uyandırdı. Yayınlanacağı tarihi merak eden izleyici kitlesi Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinin ilk bölümünü heyecanla bekliyor. Peki ama dizinin yayın tarihi ve saati ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-27 08:23:21

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir'in olduğu Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin konusu bir haylü dikkat çekici. 1963 yılında Kıbrıs Rumlarının Kıbrıs Türklerine olan saldırısını ele alan dizinin, fragman sahnesi tarhe "Kanlı Noel Gecesi" olarak geçmiştir.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ne zaman başlayacak?

Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci'yi Pelin Karahan, Türkiye'den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor. Bu eşsiz yapım 1 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken senaristliğini de Emre Özdür ve Başar Başaran üstlendi.

- Pelin Karahan

- Ahmet Kural

- Serkan Çayoğlu

- Devrim Saltoğlu

- Tayanç Ayaydın

- Gülper Özdemir

- Hasan Küçükçetin

- Miray Akay

- Deniz Baytaş

- Nebil Sayın

- Emre Törün

- Bade Arazlı

- Ahmet Sömers

- Hakan Güner

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİNİN KONUSUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Haber Ara