Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Didim Belediyesinin 2,5 yıllık icraatları Eylül ayında anlatılacak

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık olağan basın toplantısında Kurban bayramındaki 9 günlük bayram tatilinin sezonun finali olduğunu söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-03 13:49:41

Didim Belediyesinin 2,5 yıllık icraatları Eylül ayında anlatılacak
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık olağan basın toplantısında Kurban bayramındaki 9 günlük bayram tatilinin sezonun finali olduğunu söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık olağan basın toplantısında Belediyenin çalışmalarını anlattı; basın mensuplarının sorunlarını cevaplandırdı. Başkan Atabay Akyeniköy Mahallesindeki Dalyan Kavşağından Balık çiftliklerine kadara olan yolun sathi kaplama çalışması yapıldığını belirterek, Denizköy'deki mezarlıkların yer kazma anlamında yaşanılan sorunu da çözdüklerini söyledi.

"KURBAN KESİMİ AYNI YERDE"

Yaklaşan Kurban bayramı öncesinde Kurban satış ve kesim yerlerindeki son çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Atabay geçen yıl olduğu gibi bu yılda aynı yerde Kurban kesim ve çalışmasının yapılacağını söyledi. Atabay ayrıca Kurban bayramında vatandaşların kurbanlarını rahatça kesmeleri noktasında bir kasapla anlaşıldığını da dile getirdi.

Kurban Bayramındaki 9 günlük bayram tatilini de değerlendiren Başkan Atabay "9 günlük tatil artık sezonun finali; bayram sonrası okulları açılıyor. Tatilcilerinde Cuma gününden sonra memleketlerine döneceğini tahmin ediyoruz. Bu tatil az da olsa esnafa ve turizmciye katkı sağlayacaktır." dedi.

"İMALATLAR KALDIRILIYOR"

Kıyı kesiminde kanuna aykırı imalatların İlçede kurulan Komisyonun tespitleri neticesinde ortadan kaldırıldığını kaydeden Başkan Atabay "Biz belediye olarak bize verilen görevi yerine getiriyor ve kanunu aykırı imalatların kaldırılması işini yapıyoruz. Burada kaldırılan imalatlar ise kanuna aykırı olan ve yasa dışı işler..."dedi.

Başkan Atabay Eylül ayı sonunda Belediye yönetimine geldikleri günden bu yana 2,5 yıllık icraatlarını halka anlatacaklarını ifade ederek 2017 yılında Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim'de hizmetlerin atılım yapacağını söyledi.

"MEGA PROJE AKBÜK'ÜN ALTYAPISI

Aydın B.Ş.B'nin Didim'e yapacağı en büyük projenin Akbük'ün altyapısı olduğunu belirten Atabay "42 Milyonluk mega bir proje ve Didim'e yapılacak en büyük proje; hiçbir ilçede bu kadar büyük boyutta bir proje yok; onun dışında Kültür merkezi ve Amfi tiyatro çalışması devam ediyor" dedi.

Haber Ara