Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Deniz Feneri Derneği ramazan yardımlarına başladı

Deniz Feneri Derneği ramazan yardımlarına başladı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-20 12:28:34

Deniz Feneri Derneği ramazan yardımlarına başladı
Deniz Feneri Derneği, Antalya'da ramazan yardımlarına başladı.

Derneğin Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığınca ramazanın temasının "Vakit, iyilik vakti" olarak belirlendiğine dikkati çekti.

Derneğin yaklaşık 20 yıldır sadece ramazanda değil, yılın her döneminde iyilik yapmak isteyenleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturduğunu kaydeden Sargın, şöyle konuştu:

"Antalya'da '3 bin 730 ihtiyaç sahibi aile, ramazanı huzur içinde ve mutlulukla karşılayabilsin' diye Anadolu insanının iyiliklerini, gece gündüz çalışarak yerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Gün içinde yetiştiremediğimiz kısmını iftarın ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar dağıtmaya devam ediyoruz. Yardımların dağıtımına dernek çalışanlarımız kadar derneğimize gönül veren insanlar da katkı sağlıyor."

- "Yetim sofralarında gönülleri birleştireceğiz"

Derneklerinin her yıl ramazanda "Yetim Sofrası" adını verdikleri iftar organizasyonu düzenlediğini anlatan Sargın, birçok şehirde olduğu gibi Antalya'da da bu etkinliğin düzenleneceğini ifade etti.

Etkinlikte ihtiyaç sahibi aileler, yetimler ve bağışçılar arasında kardeşlik bağı kurulmasını amaçladıklarını vurgulayan Sargın, iftarın ardından yetimlere bayram harçlığı verileceğini söyledi.

Sargın, stantlarda makbuz karşılığı, 5560'a kısa mesaj atarak, derneğin internet sitesi üzerinden ya da banka hesaplarına bağış yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Ara