Dolar

32,4433

Euro

34,7635

Altın

2.440,99

Bist

9.915,62

Dedeman Y kuşağına özel otel tasarladı

Dedeman Grubu, Y kuşağının beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarladığı otel projesini tanıttı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-09 14:20:49

Dedeman Y kuşağına özel otel tasarladı
Dedeman Grubu, Y kuşağının beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarladığı otel projesini tanıttı.

Birçok sektörün yanında otelcilik alanında da çalışmalar yapan Dedeman Grubu, Y kuşağının beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni bir otel markasına imza attıklarını açıkladı. Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Yeni otel konseptini öncelikle İstanbul olmak üzere Anadolu'nun hareketli şehirlerinde hayata geçirmek istiyoruz. Smart by Dedeman markasıyla 2023'e kadar toplam 18 otel açmayı hedefliyoruz" dedi.

Akçakaya: "Yeni otel markamız, Y kuşağı gibi düşünüyor"

1981 ve 2000 yılları arası doğan, Y kuşağı olarak bilinen genç yetişkinler otellerden beklentileri farklılaştığını belirten Akçakaya, "Fiyat performansı, hizmet hızı, kalitesi, teknolojik altyapısı, şehir ile iç içe olmasına, tasarımının özgünlüğüne önem verirken gerekli görmediği hizmetler için otellere para ödemek istemiyor. Biz de buradan yola çıkarak Dedeman Grubunun üçüncü kuşak oteli olacak Smart by Dedeman markasını oluşturduk. Yeni otel markamız; Y kuşağı gibi düşünen, onlar gibi görünen ve onlar gibi davranan akıllı bir yaşam önerisi olacak" dedi.

Turcan: "Konseptimiz, nitelikli hizmet, hızlı internet, son teknolojik alt yapı"

Smart by Dedeman markası ile kurulacak otellerin oda sayıları 50 ile 140 arasında olacağını söyleyen Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş İş Geliştirme Direktörü Bilge Turcan, "Konsept; nitelikli konaklama, nitelikli kompakt oda ve kahvaltı, hızlı internet, son teknolojik alt yapı şeklinde düzenlenecek. Smart by Dedeman Otelleri ile 'affordable lifestyle' (erişebilir yaşam tarzı) sunacağız. Bu markada hedef kitlemiz, giderek konaklama sektöründe payı artan ve genelde iş gereği seyahat eden Y kuşağı. Y kuşağı fiyat/kalite performansına bakarken iş seyahati ile eğlenceyi birleştiriyor. Smart by Dedeman konsepti, değişen yaşam alışkanlıklarına ve yükselen beklentilere ayak uyduracak. Akıllıca tasarlanmış 20 metrekarelik odalarda bulunan her şey kullanışa uygun ve Y kuşağının evlerinde de sahip olmak isteyecekleri şekilde tasarlandı. Prestij sever, rahatlık arayan, pazarlık seven, iş ve eğlence birleştirerek seyahat eden Y kuşağına, akılcı bir fiyat-konfor performansıyla tatmin edici bir konaklama deneyimi yaşatacağız. Smart by Dedeman her ne kadar Y kuşağı düşünülerek tasarlandı ise de tüm geleneksel Dedeman misafirlerinin de bu farklı konaklama deneyimini keyifle ve konforlu bir şekilde yaşamalarını istedik" şeklinde konuştu.

Haber Ara