Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı: Hepsini bilerek yaptınız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK parti grup toplantısında FETÖ ile mücadelede artık tamamen bir temizlenme dönemine girildiğini açıkladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-07 12:46:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı: Hepsini bilerek yaptınız!

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde terörle mücadele vardı. FETÖ ile mücadelede artık tamamen bir temizlenme dönemine girildiğine dikkat çekn Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizler çocuklarınızı bunların okullarından alın diye meydanlarda haykırdığımız zaman boşuna haykırmadık. Bunların bankasına paralarınızı yatırmayın dediğimiz  zaman boşuna haykırmadık. O zaman parasını çekip almayanlar şimdi yanımıza gelip, 'Biz bunları bilerek yapmadık' Hepsini bilerek yaptınız. Arabanızı sattınız, dairenizi sattınız yatırdınız. Kusura bakmayın. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Bunların hepsi biliniyor. Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti, gitti. Aklı yetmeyenler tuzağa düştü.  'Bilmiyorduk' diyorlar. Hepsi hikaye. Neyi nasıl götürdükleri, silahlı kuvvetlerimizde, polisimizde nasıl örgütlendikleri ortada." ifadelerini kullandı.



İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

Bakü-Tiflis hattının hayırlara vesile olmasını diliyorum.Kazakistan'dan çıkan buğday yüklü ilk tren Mersin Limanı'na öngörülen süreden çok daha önce varmıştır. Böylece aylar süren denizyolu ve çok yüksek maliyeti olan havayolu taşımacılığına alternatif yeni bir ticaret yolu ortaya çıkmış olacaktır. 

TÜRKİYE'NİN OTOMOBİLİ HAYATA GEÇİYOR

Önümüzdeki yıl hem turist sayısı hem turizm geliri bakımından çok daha iyi bir dönem olacaktır. Perşembe günü ise tarihi bir adıma şahitlik ettik. Türkiye'nin otomobili. Bu projeyi hayata geçirecek girişim grubunda yer alan 5 babayiğidi tanıttık. Bu tür yüksek teknolojiye dayalı projelerin kendi sektörleri ile birlikte çok geniş alanda etkiye yol açtıklarını biliyoruz.  Toplu açılış töreni vesilesi ile ülkemizin kendi alanında en önemli tesislerinden olan 2 jeotermal elektrik santralini de ülkemize kazandırdık. Dün İstanbul'da yeni AKM projesinin tanıtım törenine katıldık. Bunların dışında pek çok görüşme ile dolu yoğun bir haftayı geride bıraktık. 

İTHALAT VE İHRACATTA MÜJDE

Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız dün itibarıyla ihracat ve ithalatçılarımıza rahatlık sağlayacak sistemi devreye soktu. Bu sistemle gümrükteki eşyaların nerede oldu, hangi işlemlerin yapılacağı gibi bilgilerin tamamı cep telefonundan görülebilecek. Geçmişte çok kötü bir nama sahip olan gümrüklerimizi aldığımız önlemlerle derleyip toparlamıştık. Zaman faktörünün, rekabetin en önemli unsurlarından biri haline geldiği bu dönemde bu sistem çok kolaylık sağlayacak. 
 

Haber Ara