Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arınç ile görüştü

AK Parti Genel Merkezi'ne gelen eski TBMM Başkanı Arınç, 'Davet üzerine geliyorum, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğim' dedi. Görüşme sona erdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-24 18:41:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arınç ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bülent Arınç AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

Arınç, AK Parti Genel Merkezi'ne saat 18.30'da gelişinde, gazetecilerin sorusunu yanıtladı.

ARINÇ'TAN İLK AÇIKLAMA

AK Parti Genel Merkezi'ne gelen eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Davet üzerine geliyorum, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğim" dedi.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Arınç görüşmesi sona erdi.

Görüşme sonrası açıklama yapan Arınç, "Aktif siyaseti bıraktım, güzel ve olumlu bir görüşme oldu, görüşmeler devam edecek. Her konuyu görüştük, açıklama yapma yetkisine sahip değilim. AK Parti'ye zarar vercek girişimler içinde olmam" dedi.

'AK PARTİ VE GENEL BAŞKANA ZARAR VERECEK HAREKETİN İÇİNDE OLMAM'

Arınç yaptığı açıklamada ''Faydalı bir görüşme oldu. Her konuyu görüştük. Aktif siyaseti bıraktım. Adaylık şu anda söz konusu değil. Aktif siyasi hayatta bulunmaya niyetim yok. Ama aktif siyasi hayatın dışında da bu ülke için yapılacak çok önemli hizmetler ve çok önemli görevlerin de olduğuna inanıyorum Cumhurbaşkanımızla çok özel konuları görüştük. Şu anda ben paylaşmak istemiyorum. Açıklama yetkisinde değilim. Ben ne AK Parti ne onun Genel Başkanına zarar verecek hiçbir hareketin içinde olmam" ifadelerini kullandı.

Haber Ara