Dolar

32,5560

Euro

34,9632

Altın

2.458,54

Bist

9.881,12

Çukur'da Nehir ve Efsun ölecek mi? Ters köşe yapacak gelişme

Çukur dizisi 108. bölümü ile ekrana geldi. Çukurun son bölümünde Cengiz Erdenet'i kaçıran Koçovalılar büyük bir oyun oynadı. Aklını kaybetme noktasına gelen Cengiz'e hayali bir gerçeklik sunuldu. Finalde Kulkan Erdenet evinde rehin tuttuğu Efsun ve Nehir'i öldürdü. Yamaç'ı arayan Kulkan iki bilmece sordu ve ona bir saat verdi. Yamaç'tan hamile kalan Efsun ve Nehir Çukur'da kurtarılacak mı? İşte Çukur 108. bölüm final sahnesi ve son bölümde yaşananlar.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-22 22:56:34

Çukur'da Nehir ve Efsun ölecek mi?  Ters köşe yapacak gelişme

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş'ın yer aldığı Çukur dizisi 108. bölümü ile 21 Aralık Pazartesi günü ekrana geldi. Çukur dizisinin son bölümünde Cengiz Erdenet'in oğlu Kulkan Erdenet, Yamaç'tan hamile kalan Efsun ve Nehir için ölümcül bir tuzak kurdu.

Kahvehanede yaşayan Yamaç, 2 ayrı kargoyla hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Kulkan hem Efsun'u hem de Nehir'i büyük tehlikeye attı. Yamaç'ı arayan Kulkan, iki bilmece sordu ve sadece birini kurtarabileceğini söyledi. Yamaç için artık tek bir şans vardı. Efsun'u ya da Nehir'i kurtarabilecek.

SEREN OLGA'YI ÖLDÜRDÜ

 

Çukur'un son bölümünde Cengiz'in tüm hesap defterlerini saklayan Olga, Yamaç'la birlikte tuttuğu kitabı kaybetti. Eline düşen belgeleri aldıktan sonra Yamaç, Olga'yı Seren'e bıraktı. Seren Erdenet babasının intikamını almak için Olga'yı vurdu ve öldürdü. Çukur'da Olga rolünü oynayan Suna Yıldızoğlu, diziye veda etti.

Haber Ara