Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'CHP ve Kılıçdaroğlu'na alternatif geliyor'

Ahmet Hakan, CHP'ye seslendi ve 'partinizin alternatifi yolda' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-27 09:27:54

'CHP ve Kılıçdaroğlu'na alternatif geliyor'

TIMETURK|HABER MERKEZİ
MERVE KURBAN ARSLAN

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'na "Kendinizi toparlamazsanız sizin ve hatta partinizin kuvvetli bir alternatifi yolda gibi." dedi.

"CHP'YE ALTERNATİF YOLDA"

Bugünkü köşe yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Ahmet Hakan, "Kendinizi toparlamazsanız sizin ve hatta partinizin kuvvetli bir alternatifi yolda gibi. Bir şey bildiğim için söylemiyorum. Sadece hissediyorum. Ki hislerimde pek yanılmam" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN KARİZMASI YOK"

Ahmet Hakan arkadaş ortamlarında da Kılıçdaroğlu ile ilgili " Çok iyi, çok dürüst ve çok nazik bir adam ama liderlik karizması yok " denildiğini aktardı.

Ahmet Hakan daha önce de CHP'yi 'ürkek' ve 'çekingen' olduğunu söylemişti.

"CHP, FATİH ÜREK TAVRI KOYMALI"

Hakan, "CHP…"Bize FETÖ'cü derler" diye… "Bize PKK'lı derler" diye… "Bize darbeci derler" diye… "Bize din karşıtı derler" diye… "Bize şunu derler" diye… "Bize bunu derler" diye… Ürkek ve çekingen davranıyor. Oysa ne kadar ürkerse ürksün, ne kadar çekinirse çekinsin… Karşı taraf yine de diyeceğini diyor. Bu durumda CHP, "El âlem ne derse desin… Hadi, hadi, hadi, hadiiii" diyerek bir Fatih Ürek tavrı koymalıdır." ifadelerini kullanmıştı.

 

Haber Ara