Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kassam Tugayları'ndan peş peşe nokta operasyonlar

El Kassam Tugayları, Gazze'nin batısındaki El Cami'ye bölgesinde İsrailli bir subayın keskin nişancı saldırısı tarafından vurulduğu anın görüntülerini paylaştı.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-07 20:36:23

Videoda, El Kassam Tugayları'ndan bir mücahit, "Sabırlı olun, sabırlı olun, rahat olun" dediği duyulurken kısa süre sonra keskin nişancı tarafından İsrail subayı sırtından vuruluyor.

İSRAİL TANKLARI HEDEF ALINDI

El Kassam Tugayları ayrıca, Gazze'nin batısındaki Hasta Dostları Hastanesi yakınlarında bir "Merkava" tankını ve bir "D9" askeri buldozerini "Yasin 105" mermileri ile hedef aldığını duyurdu.

Kassam, El Sabra mahallesinin batısında tandom mermisi bulunan 4 Merkava tankını hedef aldığını açıkladı.

Kassam, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta ise, şehrin batısındaki "C Blok" bölgesindeki bir evin içinde barikat kuran bir grup işgal askerini hedef aldıklarını açıkladı.

Kassam, TBG top mermisi, ardından anti-personel top mermisi ile vurulan ölü ve yaralı askerlerin çığlık seslerinin duyulduğunu doğruladı.

El Kassam, başka bir açıklamasında, İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları ile ortak operasyonda, bir binadaki dairenin içinde barikat kuran 10 askerden oluşan özel bir İsrail kuvvetini hedef alındığını açıkladı.

Han Yunus şehrinin batısındaki C” bölgesine iki anti-personel mermisi atıldıktan sonra makineli tüfeklerle işgal askerleriyle çatışmaya girildiği, ölü ve yaralı askerler olduğunu kaydedildi.

Haber Ara