Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Cemil Barlas İHH'yı hedef gösterdi

Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' dediği sırada canlı yayında yanında oturan Cemil Barlas, Küçük'ün bu sözleri sebebiyle dava açan bugün İHH'ya 'FETÖ'cü' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-22 22:44:09

Cemil Barlas İHH'yı hedef gösterdi

Cem Küçük'ün Mavi Marmara için “Manyaklar” dediği programda yanında bulunan Cemil Barlas bugün de İHH'cıları FETÖ'cü ilan etti.

İHH'nın Cem Küçük'e dava açmasını eleştiren Barlas, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Bunlara çıkıp birisi sen kimsin ya demiyor… ama der yakında… Bir kelime için 400 dava açmak kibirin, şımarıklığın ve istismarın doruğudur… İHH'nın hedefi ne acaba… Ne yaygara yaparsa yapsın İHH'nın gittiği yol yol değil uçurum… FETÖ'nün izi… Çıkar gruplarının anlamadıkları şu, amaçları ne kadar ulvi olursa olsun toplum, çıkar gruplarını sevmez… Hele çok yaygara yapanlarını hiç…”

1_165
2_145
3_110
4_78

NEVZAT ÇİÇEK'TEN CEVAP

Hükümete yakın gazeteci Nevzat Çiçek ise Barlası'ın Ömer Turan'ın kendisiyle ilgili yaptığı paylaşıma yer vermesi üzerine Twitter hesabı üzerinden "MİT, İçişleri, Emniyet, Adalet Bakanlığı bunu suç duyurusu kabul etmeli ve söz konusu iddia sahiplerini çağırmalıdır" ifadelerini kullanarak yeni bir paylaşımda bulundu.

5_57

NELER YAŞANDI?

Cem Küçük, Mavi Marmara şehit ve katılımcılarına 'İslamcı manyaklar' , 'kafadan İsrail düşmanları' , 'kafadan Batı düşmanları' demişti. Küçük, "Erdoğan'ın partinin başına geçtiğinde bu manyak tiplerle yolunu ayırması gerektiğini" de söyledi.

İHH, CEM KÜÇÜK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU (TIKLAYINIZ)

KÖŞE YAZARLARINDAN ‘CEM KÜÇÜK' YAZILARI (TIKLAYINIZ)

TIMETURK'ÜN KONU İLE İLGİLİ KAMUOYUNA DUYURUSU (TIKLAYINIZ)

593176

Haber Ara