Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Cemaat-i İslami'den büyük miting

Genel Başkan Makbul Ahmed'in gözaltına alınmasının ardından Cemaat-i İslami, yurt genelinde protesto gösterisi yapılması için çağrıda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-11 01:50:37

Cemaat-i İslami'den büyük miting

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Bangladeş Cemaat-i İslami hareketinin Genel Başkanı Makbul Ahmed ve beraberinde gözaltına alınan 8 kişi için yurt genelinde protesto çağrısı yapıldı.

Bangladeş Cemaat-i İslami Hareketi, 12 Ekim perşembe günü, yurt genelinde dükkanları kapatmayı ve gözaltına alınan Genel başkan Makbul Ahmed ve beraberindeki 8 kişi için protesto gösterileri düzenlemeye davet etti.

Cemaat-i İslami adına çağrıyı yapan Mujibur Rahman, STK ve parti yöneticilerine bütün işlerini askıya almaları ve perşembe günü yapılacak protesto gösterilerine katılmaları için çağrıda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Bangladeş Cemaat-i İslami Genel Başkanı Makbul Ahmed, Genel Sekreteri Shafikur Rahman, Başkan Yardımcısı Gulam Parwar ve 6 kişi daha, 'yıkıcı bir plan yapmak üzere gizli toplantı tertiplemek' iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Mahkeme ise bir sonraki celseye kadar, yani 10 gün daha gözaltıların sürmesine karar vermişti.

Haber Ara