Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Call Of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler?

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan ve bir çılgınlığa dönüşmüş olan Call Of Duty Black Ops 4 piyasaya çıktığı ilk gün satış rekorları kırmıştı. Oyun üreticisi Activision tarafından çıkartılan ve milyonlarca kişi tarafından satın alınan oyunun minimum ve maksimum sistem gereksinimleri kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Call Of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler? Call Of Duty Black Ops 4 minimum ve maksimum sistem gereksinimleri neler? Call Of Duty Black Ops 4 kaç GB'lık bilgisayarda çalışır? Call Of Duty Black Ops 4 hangi ekran kartıyla çalışır?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-15 17:44:20

Call Of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler?

Milyonlarca kişi tarafından satın alınan Call of Duty: Black Ops 4 oyunu kısa sürede bir çılgınlığa dönüştü. Oyunun üreticisi Activision Call of Duty: Black Ops 4'ün satışa çıktığı ilk andan itibaren satış rekorları kırdığını duyurdu. Ülkemizde de Call of Duty: Black Ops 4 oyununa ilgi büyük. Call of Duty: Black Ops 4 oyununu almak isteyenler Call of Duty: Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler? sorusunu soruyor. İşte Call of Duty: Black Ops 4 minimum ve maksimum sistem gereksinimleri? Call Of Duty Black Ops 4 hangi ekran kartıyla çalışır?

Call of Duty: Black Ops 4, çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Call of Duty serisindeki önceki oyunların aksine, Black Ops 4, geleneksel tek oyunculu bir hikâye moduna sahip olmayan ilk ve yalnızca Çok Oyunculu, Zombiler ve Blackout adlı yeni bir battle royale modu içeriyor. Peki Call Of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler?

İşte Call Of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri;

1- İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)

2- İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.8 GHz, Ryzen 3 – 1200, Intel Core i3 4340

3- Ekran Kartı: AMD Radeon R9 285 veya NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB VRAM – Shader Model 5.0)

4- Bellek: 8GB RAM

5- Çözünürlük: 720p

6- Varsayılan yenileme hızı: 30 FPS

7- Video Ayarları: Düşük

8- Depolama Alanı: 55 GB

9- Ses: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

İşte Call Of Duty Black Ops 4 önerilen sistem gereksinimleri neler;

1- İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)

2- İşlemci: Ryzen 5 1600x, Intel Core i5-2500K

3- Ekran Kartı: AMD RX 580 /AMD Radeon R9 390 veya NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB

4- Bellek: 12 GB RAM

5- Çözünürlük: 1080p

6- Varsayılan yenileme hızı: 30 FPS

7- Video Ayarları: Yüksek

8- Depolama Alanı: 55 GB

9- Ses: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

İşte Call Of Duty Black Ops 4 nedir?

İşte Call Of Duty Black Ops 4 oyunu dümnya çapında milyonlarca kullanıcı sayısına ulaştı. İşte Call Of Duty serisinin oyunlar gibi bu oyunda oldukça fazla ilgi gördü. Peki Call Of Duty Black Ops 4 oyunu nedir?

Birinci şahıs nişancı oyunu

Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından 2018'de yayınlanan bir çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 12 Ekim 2018'de dünya çapında piyasaya sürüldü. 2015 oyunu Call of Duty: Black Ops III'ün devamı niteliğindedir, Black Ops alt serisinin beşinci girişi ve genel olarak Call of Duty serisinin 15. bölümüdür.

Black Ops 4, geleneksel tek oyunculu hikâye modu olmayan ilk Call of Duty oyunudur. Bunun yerine, oyunun "Specialists" olarak bilinen çok oyunculu karakterlerinin arka planlarına odaklanan Solo Missions moduna sahiptir. Görevler kronolojik olarak Black Ops II ve III arasında gerçekleşiyor. Specialists olarak geçen uzmanlardan bazıları da Black Ops III'ten alındı. Çok oyunculu mod, serinin otomatik sağlık yenilemesine sahip olmayan ilk modu ve hem tahmini geri tepme hem de yeni bir balistik sistemi sunuyor. Oyun, çıkış gününde üç Zombies haritası içeriyordu; oyunun özel bir sürümü veya Black Ops Pass satın alındıysa haritaların dördü de yer aldı. Haritaların yerleri arasında Antik Roma'da bir arena olan RMS Titanic ve Alcatraz Federal Hapishanesi yer alıyor . Oyun ayrıca, her maçta 100 oyuncuya kadar olan Blackout adlı bir battle royale modunu tanıttı. Bu ve diğer Black Ops başlıklarından birçok karakter, bu modda oyuncunun karakteri olarak kullanılabilir.

Oyunun geliştirilmesi Black Ops III'ün piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra başladı. Treyarch, geliştirmenin başında oyun için bir hikaye modu oluşturmamayı seçti, bunun yerine tüm odaklarını çok oyunculu yönüne koydu. Odaklarını değiştirmelerinin nedenleri olarak çok oyunculuya artan ilgiyi ve oyuncu tabanının hikaye modunda harcadığı zaman eksikliğini gösterdiler. Black Ops 4, serideki ilk oyun olan Steam yerine Windows sürümü için Blizzard'ın Battle.net platformunu kullanıyor. Oyunun tanıtımları Mart 2018'de başladı ve Mayıs ayında tam bir açıklama yapıldı. Oyun için iki beta yapıldı; biri Ağustos'taki çok oyunculu oyun için ve diğeri Eylül'deki Blackout için sunuldu. Diğer yüksek profilli oyunların piyasaya sürülmesine denk gelmemesi için çıkış tarihi serinin normal Kasım ayı yerine Ekim ayına taşındı.

Oyunun yayınlanma öncesinde, oyunun bir hikâye modu olmaması ve indirilebilir içeriği (DLC) "Operations" biçiminde dağıtan bir sezon geçişi olan Black Ops Pass nedeniyle karışıktı. Black Ops 4 piyasaya sürüldükten sonra, Blackout modu, çok oyunculu ve zombiler moduna özel övgü ile olumlu eleştiriler aldı, ancak oyunun hikâye eksikliği ve yazılım yamasında uygulanan mikro dönüşümlerin tasarımı nedeniyle de eleştirildi. Oyunun fiziksel perakende satışları, son on yılda serinin en düşük seviyesi olmasına rağmen, Activision tarihinin en çok satan dijital lansmanı oldu ve 2017'nin Call of Duty: WWII satışını geride bıraktı.

 

Haber Ara