Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de sular ne zaman gelecek? Hangi mahallelerde kesinti yapılacak?

Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de 17 saatlik su kesintisine gidileceği açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ile Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de yaşayanlar su kesintisine önlem almanın yollarını aramaya başladı. Peki Büyükçekmece'de, Çatalca'da ve Silivri'de sular ne zaman gelecek? Sular Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'nin hangi mahallelerde kesilecek? Büyükçekmece'de sular ne zaman gelecek? Çatalca'da sular ne zaman gelecek? İşte İSKİ'nin 17 saatlik kesintiye dair açıklaması.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-06 11:20:13

Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de sular ne zaman gelecek? Hangi mahallelerde kesinti yapılacak?

İSKİ Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de ikamet edenleri uyardı. İstanbul'un bu 3 ilçesinde 17 saatlik su kensitisi yaşanacak. Peki Büyükçekmece'nin hangi mahalleerinde su kesintisi olacak? Çatalca'nın hangi mahallesinde sular kesilecek? Silivri'de sular ne zaman gelecek? İSK su kesintisine dair şu açıklamayı yaptı:

KESİNTİ 9 MART SAAT 22.00'DE BAŞLAYACAK

"Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimarsinan su dağıtım hattında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle; 09 Mart 2021 Salı günü 22.00 ile 10 Mart 2021 Çarşamba günü 15.00 saatleri arasında, aşağıda belirtilen bölgelere 17 saat süreyle su verilemeyecektir."

HANGİ MAHALLELERDE SULAR KESİLECEK?

Büyükçekmece İlçesi: Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye Mahalleleri.

Çatalca İlçesi: Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Ferhatpaşa, Kaleiçi ve Muratbey Mahalleleri.

Silivri İlçesi: Yenimahalle, Cumhuriyet, Mimarsinan, Selimpaşa ve Semizkumlar Mahalleleri ile Çanta Mahallesi'nin üst kotları. 

Haber Ara