$

Dolar

47,9267

Euro

55,5012

£

Sterlin

64,8774

Frank

59,0521

Gram Altın

6.769,9100

Bitcoin

3.070.996

$

Dolar

47,9267

Euro

55,5012

£

Sterlin

64,8774

Frank

59,0521

Gram Altın

6.769,9100

Bitcoin

3.070.996

YAŞAM

BUSKİ duyurdu: Osmangazi’de 9 saat su akmayacak

BUSKİ, 18 Ağustos'ta Osmangazi'nin Gülbahçe, Selamet ve Koğukçınar mahallelerinde 9 saat su kesintisi yapacağını duyurdu. İşte etkilenen sokaklar.

18.08.2026 - 10:28
Uğur Şen
BUSKİ duyurdu: Osmangazi’de 9 saat su akmayacak
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Programa göre sabah saatlerinde başlayan su kesintisi akşam saatlerine kadar devam edecek.

OSMANGAZİ’DE 9 SAATLİK SU KESİNTİSİ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde BUSKİ tarafından yürütülecek çalışmalar nedeniyle 18 Ağustos 2026 Salı günü bazı mahallelerde su kesintisi yaşanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesindeki Gülbahçe, Selamet ve Koğukçınar mahallelerinin bazı bölümlerine 9 saat boyunca su verilemeyecek. Kesinti saat 09.00 ile 18.00 arasında sürecek.

buski-duyurdu-osmangazi-de-9-saat-su-akmayacak-1.webp

OSMANGAZİ'DE HANGİ SOKAKLAR ETKİLENECEK?

Gülbahçe Mahallesi'nde İnönü Caddesi'nin batısı, 5. Gazi Sokak, Tarla Başı Sokak'ın güneyi ve 8. Doğan Sokak'ın kuzeyinde kalan cadde ve sokaklarda su akışı sağlanamayacak.

Selamet Mahallesi'nde 7. Çakır Sokak, Beşyol Sokak'ın güneyi, Zekibey Sokak ve 4. Hürriyet Sokak'ın kuzeyinde kalan bölgeler kesintiden etkilenecek.

Koğukçınar Mahallesi'nde ise 11. Güzel Sokak'ın güneyi, 5. Hürriyet Sokak, 1. Çınar Caddesi, 2. Kavasoğlu Sokak'ın doğusu ve 6. Huzur Sokak'ın kuzeyinde kalan cadde ve sokaklar su kesintisinin kapsamında yer alıyor.

NİLÜFER'DE DE SU KESİNTİSİ VAR

Aynı gün BUSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek ayrı bir çalışma nedeniyle Nilüfer ilçesinin Doğanköy Mahallesi ve civarında da 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.

BUSKİ, çalışmaların ilerleyişine bağlı olarak kesinti süresinde değişiklik yaşanabileceğini belirterek, vatandaşların önceden tedbir almasını istedi.

Haberi Hazırlayan

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler: su kesintisi

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın