Dolar

32,3368

Euro

35,1093

Altın

2.238,70

Bist

8.768,23

Burçin Terzioğlu kimdir?

Menejerimi Ara dizisine konuk olan Burçin Terzioğlu kimdir? Burçin Terzioğlu kaç yaşındadır? Burçin Terzioğlu kimdir?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-11 18:05:29

Burçin Terzioğlu kimdir?

Star Tv'nin sevilen dizisi “Menejerimi Ara” bu hafta Burçin Terzioğlu'nu ağırlıyor. Salı günü saat 20.00'de yayınlanan dizi bu hafta güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nu ağırlayacak.
Aslen Trabzonlu olan Burçin Terzioğlu, 9 Mart 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.
Henüz 5 yaşındayken şöhretle tanışan Burçin Terzioğlu, Zeki Alasya, Metin Akpınar'ın başrolde oynadığı “Patron Duymasın” filminde rol aldı. Daha sonra usta oyuncu Şener Şen'in oynadığı “Çıplak Vatandaş” filminde boy gösterdi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Aktör Stüdyo ve Özel Sahne Diksiyon eğitimi alan Terzioğlu 90'lı yıllarda Ali Güven'in “yolcu” klibinde oynadı. Hülya Avşar ve Cihan Ünal'ın başrollerini paylaştığı “Kadın İsterse” dizisinde “Demet” karakterini canlandırdı.
İlk başrol deneyimi olan Fırtına dizisinde “Zeynep” karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Başrollerini paylaştığı oyuncu Murat Yıldırım ile 20008 yılında tanışıp evlendi. İki oyuncu 2014 yılında evliliklerini sonlandırdılar.

Ezel dizisinde “Azad Karaeski” karakterini zanlandıran Terzioğlu, Merhamet dizisinde evlerimize “Deniz” karakteri ile konuk oldu.
2015 yılının başarılı dizisi Poyraz Karayel'de 2016 Altın Kelebek Ödülü'nün sahibi oldu. Burçin Terzioğlu ‘En İyi Kadın Oyuncu' seçildi.
Sanatçının “Çemberin Dışında, Özel, Ey Aşk Nerdesin, Hasretinle Yaşanmıyor, Perihan Abla, Fazilet, Melekler Adası, Taştan Kalp, Aliye, aksi, Sırılsıklam, Tirvana, Güz Gülleri, Yılan Hikâyesi, Anne Babamla Evlensene, Mahallenin Muhtarları” gibi pekçok dizi ve filmlerde rol aldı.

 

Haber Ara